2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
شوهر من همیشه بهم فحش میده و حرفای نامربوط میزنه یه بار گفتم خدا از ادمی مثل تو نمیگذره حتی صد تا ک ...

اون قسمت زندگی پس از زندگی که بخاطر بداخلاقی باهمسرش خیلی عذابش داده بودن رو نشونش بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم لحظه نمیتونستم خونسرد باشم داشتم آتیش میگرفتم تو خونه با یه بچه تنها و حال بد

یکی از نشانه های پختگی ریلکس بودن در اوج عصبانیت هست هر چند کاملا درکت میکنم ولی اینجوری فاصله بینتون بیشتر میشه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
همیشه دوست داشتم مثل تو باشم😎😂 ولی در حقیقت من از بقیه میترسم و همیشه مجبور به سکوتم تو زندگی😕😂

ترس چرا گلی؟

والا مادرشوهرمن جرات نمیکنه ب شوهرم بگه دوتانون بگیربرام بیار.ازاولش بهشون رو ندادم

اگه پسرش ننشو  میخواست وردلش میموند ن اینکه بیاد منو فراری بده😂😂

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه لطفایه صلوات بفرستیدبرام اله ...

ایشالله هرچی خیره برات رقم بخوره گلی جان💕

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
ببخشید متوجه حرفت نشدم

برنامه ی زندگی پس از زندگی ، یک قسمتی داره که مهمان برنامه یک آقاست که قبل از تجربه ی نزدیک به مرگش به خانومش ظلم میکرده یا بداخلاق بوده و...

و بعد توی برنامه تعریف میکرد که بعد از مرگ خیلی عذاب و ترس شدیدو وحشتناکی رو بخاطر همینکه خانومشو اذیت میکرده تو این دنیا، میبینه.

طوریکه هنوز بعد از گذشت چندسال ازاون برنامه جرات نداره به آسمون نگاه کنه.چون اون صدای مهیب از اسمون میومده