2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
بله

متاسفانه فکری که از بچگی تو ذهن بچه هاشون جا میندازن و تا ابد این ذهنیت تغییر نمیگنه

شوهر منم الان ۴۴ سالشه

من باردارم

همه دوران نامزدی ماه عسل و بارداریمو خون به دلم کرد بخاطر کارایی که برا اونا میکنه و با وجود همه بی احترامیا و رفتارای زشتشون حرفش اینه که اونا همه زندگی منن مهم نیست اگه هرکار میکنن

من باید خودمو زن و بچمو مالمو فداشون کنم….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جون یه طوری بد گفتی ❤️

منم گفتم برای منم نگران شو دیگه

عزیزم یه طوری گفتی انگار ظاهراً انگار بدخواه مادرشوهرتی یا حسودی 

سیاست نداری چرا ؟

شوهرتم ناراحت شده دچار سوءتفاهم شده 

برو پیامک بده به روش بیار همینا رو که دچار سوءتفاهم شدی منظوری نداشتم جوابت بد بود 

عزیزم حمله نکن بزار ازت عذرخواهی کنه 🌹

امیدوارم دل شوهرت صاف بشه

برو دفترخونه ای که عقد کردی مهریه را درخواست بده براش نامه میدن ، اگه اومد خونه گفت چرا مگه طلاق میخ ...

چقدر سخت گرفتی نظر منو بخون : 

اسی جون یه طوری بد گفتی ❤️

منم گفتم برای منم نگران شو دیگه

عزیزم یه طوری گفتی انگار ظاهراً انگار بدخواه مادرشوهرتی یا حسودی 

سیاست نداری چرا ؟

شوهرتم ناراحت شده دچار سوءتفاهم شده 

برو پیامک بده به روش بیار همینا رو که دچار سوءتفاهم شدی منظوری نداشتم جوابت بد بود 

عزیزم حمله نکن بزار ازت عذرخواهی کنه 🌹

امیدوارم دل شوهرت صاف بشه

ای خدا

بعضیا وقتی میخوان بهشون مهبت بیشتری شه از این مدل کارا میکنن مردای مغرور از خود راضی این مدلین زنها رو نمیدونم

البته این ک گفتم ی گزینه احتمالیه این مدلی دیدم 

انقدر از چشمم افتاده اصلا حاضر نیستم وابستش کنم،نمیدونم پدرومادرش چقدر قدرت دارن، زنگ میزنن بهش میبر ...

دقیقاااا حق با توعه

پدربزرگ من با هفتاد سال سن ننه‌ی صد سالشو بیشتر دوست داره و ترجیحش میده به مادربزرگ طفلک من

هیچوقت درست نمیشن این آدما، هیچوقتتتت

چقدر سخت گرفتی نظر منو بخون :  اسی جون یه طوری بد گفتی ❤️ منم گفتم برای منم نگران شو دی ...

این خانوم ازدواج کرده همراه و همدا و همسری داشته باشه که تو شادیهاش باهاش بخنده تو ناراحتی و ناخوشی همدلی کنه هواشو داشته باشه نه وکیل مجلسه نه وزیر روابط خارجه نه خونه ش میدون جنگ که بخواد سیاستمدار باشه

در مورد دکتر بردنش نه ولی همیشه مادرش با زبون تند و تیز اذیتم میکردـو هییییچ کمکی بهم نکرده تو شرای ...

اسی هیچوقت بد مادرشو پیشش نگو چون حتی اگه حق بگی گارد میگیره الان قشنگ معلومه شوهرت از قبل امادگی گفتن این جمله رو داشته بحثش پیش اومد بهش بگو درستش اینه که جای مادر و‌همسر هر دو تو قلب ادم باشه