2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
چقدر دردناک

آره خواهرم

تو هم بیخود غصه نخور

مردا ارزش ندارن واقعا

واقعا بی ارزش وپستن

لطفا ریپلای نزنید بچه ها

حوصله تونو ندارم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چرا با هم نوعتون اینجوری صحبت میکنید،بحث بحثه دل شکستنه،همه میدونن ک عشق مادر و فرزند واقعیه ولی شوه ...

اشکال نداره عزیزم 

ایشون که انقدر راحت میگه مشکل من حسادته و انقدر با علم و دانش هست 

و انقدر فاتحانه نتیجه گیری میکنه مشخصه تحصیلات بالایی داره 

اگر متولد ۷۶ باشه و درس هاش رو خوب خونده باشه الان باید ارشدش تموم شده باشه 

امیدوارم بیاد بگه ارشد روانشناسی داره 

خوشحال میشم باهاش بحث کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با هم نوعتون اینجوری صحبت میکنید،بحث بحثه دل شکستنه،همه میدونن ک عشق مادر و فرزند واقعیه ولی شوه ...

حق داری کاملا،شاید یه عده نمیتونن درکت کنن چون تو این شرایط نبودن یا مجردن یا هرچی وگرنه شما صد در صد حق داری

آره خواهرم تو هم بیخود غصه نخور مردا ارزش ندارن واقعا واقعا بی ارزش وپستن لطفا ریپلای نزنید ب ...

کاش یه پس انداز یا خانواده پولداری داشتم 

دوس دارم برم جایی ن اینو ببینم نه خانوادمو 

از همشون خسته شدم

فقط خودمو بچم با یه خونه کوچیک و یه شغل معمولی

کی با اسلام کار داشت؟ من چون جمعیت قالب مسلمونن اینو گفتم  بی خودی دعوای دین راه ننداز  ...

فقط اینو بدون حرفت خیلی زشت بود 

قبل تایپ مطلبی اول خوب بسنجش

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
کاش یه پس انداز یا خانواده پولداری داشتم  دوس دارم برم جایی ن اینو ببینم نه خانوادمو  از ...

امضامو بخون

سخن از زبان ما میگویی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
اجازه خواستم نظرم را بگم ولی متاسفانه جواب ندادین ولی چون یه موضوع مهم هست نظرم را میگم یه پسر تو ...

چه زن و چه مرد باید مدیریت در رفتارهاشون داشته باشن. قلب آدمی بزرگه. جا برا دوست داشتن همه هست. اگه بخواید اینجوری فکر کنید اصلا مقوله ازدواج رو باید به فراموشی بسپاریم و مدیون پدر و مادر تا آخر عمر تو خونشون زندگی کنیم

فقط اینو بدون حرفت خیلی زشت بود  قبل تایپ مطلبی اول خوب بسنجش

از قصد حرف زشت زدم

و خوب حرفم رو مزه مزه کردم پاش هم هستم 

با گفتن من ازدواج محارم حلال اعلام نشد که 

شما اصلا مفهوم پشت جمله من رو درک نمیکنید فقط میگید زشته و زشته 

الان با گفتن من این اتفاق افتاد؟ خیر 

مثنوی معنوی رو غیر از بیت اول که میگه بشنو از نی چون حکایت می‌کند …. اگر ابیات دیگه اش رو هم خونده باشید توش خیلی چیزای زشتی هست ولی اثری هست که پرستش میشه چون معنا و مفهوم پشت اون ابیات خیلی وسیعه

وقت کردید برید جلو وزارت ارشاد از ۹۹ درصد نویسنده ها و شاعر ها هم شکایت کنید 

البته اگر کتاب میخونید 

چرا از این حرف من فقط و فقط  توی رخت خواب رفتن زن و شوهر  یادتون میاد؟  خودت خجالت ب ...

خب همع جوره به مادر حلال دیگع بجز اون مورد

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
شدیدا تعصبیه،چه سیاستی دیگه ادمای مامانی تغییر نمیکنن

بگو اونی که تا آخر باهات می پونه همسرته حتی رو بچه ت هم نمیتونی حساب کنی چون اونم میره سر زندگی خودش منو تو ایم که باید مرلقب هم‌باشیم

پدر مادر  عزیزن و احترامشون واجب اما یادت نره تا کنارت زنده نیستن

مواظب حرف زدنت باش