2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
خانوم برو خدات رو شکر کن که زندگیت بابت این مسائل به هم نخورده  لابد شوهرت و پدرت تعادل رو رعا ...

اره  درد حسادت بد دردیه هر کسی مثل شما تجربشو نداره کسایی که واقعا دوست داشتنی باشن از محبت یه پسر به مادرش نمیترسن احتمالا نقطه ضعف زیاد دارید میتزسید حتی از مخبت بین مادر و پسر همه باید حذف بشن بلکم بچشم بیایید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اون لحظه احساساتی میشد و پیشونی منو میبوسید خیلی خوب میشناسمش ولی واقعا ادمی نیست ک کلا تغییر کنه چو ...

بیشتر مادرای ایرانی پسرا رو برای خودشون تربیت کردن،منم همین مشکلاتو داشتم یه زمانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا غیر مسلمونا با ننشون ....؟؟؟ هر چیزی رو با اسلام ربط ندین لطفا

کی با اسلام کار داشت؟

من چون جمعیت قالب مسلمونن اینو گفتم 

بی خودی دعوای دین راه ننداز 

اگر جمعیت قالب مسیحی بودن میگفتم مسیحیت 

فکر کنید برادرشوهر مجرد دارید با پدر شوهر جوون ،اونوقت تو خونه دور ازجون افتادین تو رختخواب ،بعد شوه ...

اتفاقا خودمم درگیر چنین مادرشوهر و شوهری هستم

ولی چون خودمم از خدا میترسم بین همسرم و مادرش جدایی نمیندازم

الان نتیجه شو از بچه ام میبینم بچه ام مثل باباش مهربونی می کنه واسه مامانش یعنی من

یعنی هر چی بکاری همون رو برداشت می کنی 

درضمن من هنوز مادر شوهر نشدم انشالله اون روز رو هم ببینم و مادر شوهر بشم

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
اره  درد حسادت بد دردیه هر کسی مثل شما تجربشو نداره کسایی که واقعا دوست داشتنی باشن از محبت یه ...

چرا با هم نوعتون اینجوری صحبت میکنید،بحث بحثه دل شکستنه،همه میدونن ک عشق مادر و فرزند واقعیه ولی شوهر من جوری ب زبون اورد ک دلم شکستـ

حرفشو درست میکنه و محبت کلامی میکنه،ولی عملا خیلی تعصب خانوادشو داره،حتی دورانی ک شدیدا به همدیگه مح ...

چقدر شبیه زندگی منو داری شما. من تو یه خانواده با محبت بزرگ‌شدم. الان سال ۶ ازدواجمه و یه پسر سه ماهه دارم. دیگه دارم خرد می شم از زندگی کردن با همچین مردی 🥲. اعصاب ندارم دیگه. عصبیم و زود از کوره در می رم و مدام بغضم پره و آماده گریه هستم. الان دیگه عادت کردم باهاش زندگی کنم و شاید دوستش نداشته باشم. باور می کنی خودمم حسمو نمی دونم 😭

من قبلا غصه میخورم

اما انقدر زجرم داد

که الان بود ونبود خودش هم برام بی اهمیته

چه برسه به اینکه عاشق کی باشه وبا کی بخوابه

شوهرمه هااا

ولی برام دیگه اهمیتی نداره

آقایون اگه این پست منو می بینید

از همین تریبون بهتون میگم

وقتی یه زن دیگه کاری به کاریتون نداره

ذوق زده نشید که آزاد شدید

شیون کنید که دیگه دوستون نداره وبراش تمام شدین وبه ظاهر داره باهاتون ادامه میده

تو اولین خروجی فرار میکنه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
من قبلا غصه میخورم اما انقدر زجرم داد که الان بود ونبود خودش هم برام بی اهمیته چه برسه به اینکه ع ...

من شوهرم اهل خیانت نیست. فقط بی محبته نسبت بهم. منم بهش بی تفاوت شدم. دیگه رفتاراشو که می بینم حرص کمتر می خورم و تو تنهایی گریه می کنم برا خودم