اسی سیاست داشته باش زندگیت رو مدیریت کن نقش قربانی رو از خودت دور کن همه جوره تلاش کردی معلومه ولی آگاهانه تر مدیریت کن زندگیت احتمال زیاد با درصد زیادی بهتر میشه
اغلب ما ایرانیا نقش پسر خوب یا دختر خوب خانوداه بودن رو جدی میگیریم تا همسر و والد خوب این مرحله که باید همسرت نفشهارومدیریت کنه تو این شرایط به آگاهی و درایت و مخصوصا قدرت زنانه تو حل میشه
مامانم شبیه شما زندگی کرد و پدرم وابستگی به خانوادش ادامه دارشد هرچند مادربزرگم خیلی زرنگ بود
ولی تو زندگیم من شوهرم رو خوب سمت خودم کشوندم در حالی که احترام خانواده خودش روداریم اونم بیشتر از لیاقتشون آدمای پرتوقع و سیاسی هستن
فقط زمانی که شوهرم ذهنش درگیر مشکلات خانوادشه من کنارشم غصه خوردن همدلی کردن با بیمارشون همه رو جلوی شوهرم انجام میدم وقتی شوهرم درگیر بیمارستانشون بود با کلمه عشقم خوبی انشالله که حالشون زود خوب میشه برات غذا درست کردم بیایی
به خودم میرسیدیم و کلامی هم آرامش میدادم با مظلوم نمایی اگه مریضم بودمیه جور که احساس گناه کنه حرف میزدم حالم خوب نبود ولی برای آرامش تو گفتم پاشم غذای موردعلاقت رو درست کنم تو حالت خوب باشه منم حالم خوب میشه بعدش تقاضای وقت دکتر راستی میتونی از فلانی وقت دکتر بگیری
به چیز وقتی داره از برادرش انتقاد میکنه اون لحظه بگوکاش عزیزم حواسش به مامان بیشتر باشه رقابت بنداز با برادره برای سپردن کارا به اون و هزار گاهی دعا کن پدرشوهرت رو بگو شکر خدا سایه اش سر مامان هست تا تو راحت باشه فکرت خدا برای هم حفظشون کنه
چقد بابا خوبه قدر مامان رومیدونه
رفت و امدکردن با مردایی که خیلی به خانوماشون اهمیت میدن تا مادر و پدر و
دارم برات داستان مینویسم کاش خوب بخونی یه چند درصد بهش فکر کنی درسته الان عصبانی هستی فقط غر زدن حالتو خوب میکنه ولی به اینا هم فکر کن وقت گذاشتم برات اسی جانبه خاطر حال دل خودت و زندگیت مجبوری روشا رو امتحان کنی این پیشنهاد من هرکاری هم کنی زمان میبره تا تاثیرش رو ببینی حیف زندگیته 🥰🥰🥰