2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

فدای سرت..تو هم میگفتی مامانم تو قلبمه و تو ی اسمی تو شناسنامم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ننه عزیز جان پسرای مثل تو ریخته برام یکشونم شوهرمه. ک ب هیچ دردی نمیخورن فقط نقش شوهر رو برامون داره ...

تو شوهرت ریده به زندگیت دلیل بر این نمیشه راجب همه مردا نظر بدی تو فقط میتونی راجب مرد خودت نظر بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من بابت این کامنت حمله کردن ولی واقعا تربیت توی ایران اشتباهه باید مرد یاد بگیره که از خانواده ج ...

بمنم چند روز پیش ی خانوم بیمار گفت ، اگر پسر من بخواد بزرگ شه و من و خواهرش رو ول کنه ،زنشو انتخاب کنه هرگز نمیبخشم.ب من گفت شما خیلی سلیطه ای😒

تو شوهرت ریده به زندگیت دلیل بر این نمیشه راجب همه مردا نظر بدی تو فقط میتونی راجب مرد خودت نظر بدی

خدارو شکر خودتونم اعتراف کردی ک شما مردا میایبن میرینن تو زندگی ما خانما بعد میرید. 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

اسی سیاست داشته باش زندگیت رو مدیریت کن نقش قربانی رو از خودت دور کن همه جوره تلاش کردی معلومه ولی آگاهانه تر مدیریت کن زندگیت احتمال زیاد با درصد زیادی بهتر میشه

اغلب ما ایرانیا نقش پسر خوب یا دختر خوب خانوداه بودن رو جدی میگیریم تا همسر و والد خوب این مرحله که باید همسرت نفشهارو‌مدیریت کنه  تو این شرایط به آگاهی و درایت و مخصوصا قدرت زنانه تو حل میشه 

مامانم شبیه شما زندگی کرد و پدرم وابستگی به خانوادش ادامه دارشد  هرچند مادربزرگم خیلی زرنگ بود 

ولی تو زندگیم من شوهرم رو خوب سمت خودم کشوندم در حالی که احترام خانواده خودش رو‌داریم اونم بیشتر از لیاقتشون آدمای پرتوقع و سیاسی هستن 

فقط زمانی که شوهرم ذهنش درگیر مشکلات خانوادشه من کنارشم غصه خوردن همدلی کردن با بیمارشون همه رو جلوی شوهرم انجام میدم وقتی شوهرم درگیر بیمارستانشون بود با کلمه عشقم خوبی انشالله که حالشون زود خوب میشه برات غذا درست کردم بیایی 

به خودم میرسیدیم و کلامی هم آرامش میدادم با مظلوم نمایی اگه مریضم بودم‌یه جور که احساس گناه کنه حرف میزدم حالم خوب نبود ولی برای آرامش تو گفتم پاشم غذای موردعلاقت رو درست کنم تو حالت خوب باشه منم حالم خوب میشه بعدش  تقاضای وقت دکتر راستی میتونی از فلانی وقت دکتر بگیری 

به چیز وقتی داره از برادرش انتقاد میکنه اون لحظه بگو‌کاش عزیزم حواسش به مامان بیشتر باشه   رقابت بنداز با برادره برای سپردن کارا به اون و هزار گاهی دعا کن پدرشوهرت رو بگو شکر خدا سایه اش سر مامان هست تا تو راحت باشه فکرت خدا برای هم حفظشون کنه

چقد بابا خوبه قدر مامان رو‌میدونه 

رفت و امدکردن با مردایی که خیلی به خانوماشون اهمیت میدن تا مادر و پدر و  

دارم برات داستان مینویسم کاش خوب بخونی یه چند درصد بهش فکر کنی درسته الان عصبانی هستی فقط غر زدن حالتو خوب میکنه ولی به اینا هم فکر کن وقت گذاشتم برات اسی جانبه  خاطر حال دل خودت و زندگیت مجبوری روشا رو امتحان کنی این پیشنهاد من هرکاری هم کنی زمان میبره تا تاثیرش رو ببینی حیف زندگیته  🥰🥰🥰

مادر خودتو با اون فتنه یکی نکن ،زیاد شوهرتون محلش نزار ، هروقت کار خوبی کرد سعی کن به عنوان تشویق به ...

مگه پسرم مثل موم تو دست میگیرن خدا برداره نسل همچین ننه هایی رو خودت شوهر داری ،بذار جوونا هم زندگی کنن،بخدا لب تر کنه شوهرش اونو میبره اونور دنیا،شوهرش برای سلامتیش قربونی داده بود همه انگشت ب دهن موندن

باباتم نره دیگه یعنی

نه عزیز جان نر نیست اگ بود تا الان مامان طلاق میگرفت جانم فدای خاک پای بابام . پس ب نتیجه میرسیم ک ادمای مثل شما خاله زنک و تو سایت خانمای باردار نرررره

فقط امیدوارم مردایی که تو این سایت هستن اینارو یاد بگیرن 

تروخدا ببین طرف اومده باهام دعوا داره ک چرا گفتی نررر. 🤣🤣🤣

چه خودشونو هم تحویل میگیرن

تروخدا ببین طرف اومده باهام دعوا داره ک چرا گفتی نررر. 🤣🤣🤣 چه خودشونو هم تحویل میگیرن

خب میگفتی ماده 🤣🤣🤣🤣

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ