2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
ببین دانشمند یه سخنرانی جالب داره که میگه کی اسلام گفته بچسبید به مادرتون حرمت مادر واجبه اما حرمت ز ...

انقد که رسانه ها رو احترام والدین کار کردن رو احترام و محبت به همسر کار نکردن ‌ 

فقط جا انداختن که با یه دعای مادر خوشبخت دنیا و آخرت میشید یا یه آهش ملعون و بدبخت

کاش بگن که نفرین زن بر شوهرش حتما گیراست

باید ترسید از دل شکسته ی زن 

از تامین نکردن عاطفی و‌مالی و جنسی زن

اینارو اگر تو مغز مردها نهادینه کنن فرهنگ‌سازی کنن

نصف مشکلات حل میشه 

طرف زنشو به هیچ حساب نمیکنه و کلی عذابش میده

ازون ور میگه خداروشکررر مادرم ازم راضیه دعام میکنه

ببین هیچ وقت وقتی شوهرت کاری برا مامانش کرد اون لحظه نگو‌ چرا برا مامانت این کارو کردی برا من نکردی ،چون حتی اگه تو‌دلش هم تورو بیشتر دوست داشته باشه برمیگرده همچین‌ جوابی میده الان تو نقطه ضعف دادی دستش هر وقت برا مامانش کاری میکنه منتظره ببینه تو چه واکنشی نشون میدی که بهت جواب بده زود

تو ی مدت هرکاری برا مامانش کرد اصلا واکنش نشون نده و حتی شاید اگه‌میتونی واکنش خوب نشون بده ،میگی حاضر میشم بریم خونه مامانش منو نمیبره فرداش خودت تنها پاشو برو خونه مادرشوهرت البته این کار هارو ی مدت انجام بده بعدش با سیاست و‌زبون نرم حرفتو بگو و بکش سمت خودت شوهرتو و حتی مادرشوهرتو

❤Che khobe ke daramet

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخصی پی ام بده راهنماییت کنم۰۹۹۹۱۴۸۹۹۵۶محمدروانشناس وکارشناس ارشدخانواده

امیدوارم واقعا روانشناس باشی

معمولا اقایون توی این سایت تا میبینن یک خانم مشکل داره با همسرش اینطور رفتار میکنن

تا وقتی خودش بخواد پرش میکنن،چرا داداشای من نمیذارن ،خدا شاهده همون اول گربه رو دم حجله کشتن ک کسی ج ...

مادر خودتو با اون فتنه یکی نکن ،زیاد شوهرتون محلش نزار ، هروقت کار خوبی کرد سعی کن به عنوان تشویق بهش محبت کنی یا غذای محبوبشو بپزی و اگه رفت طرف مادرش و با حرف اون پاشد نشست سعی کن تنبیهش کنی و کم محلی کنی ، مثل یه حیوون تربیتیش کن ، خلاصه مادر شوهرت آدم خوبی نیست و  بزرگش کرده و تربیت کرده و قلقشو می‌دونه که چطور مثل موم تو دسته‌اش بگیره ، ولی اگه تو بتونی دوباره تربیتش کنی به نقطه ای میرسه که آغوش گرم خوانوادشو انتخاب می‌کنه ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

اسی شوهر من هم دقیقا مثل شوهر شماست اگه انتقادی از مادرش و خواهرش بکنم مثل عقده ایها میشه و تا چند مدت فقط میخواد انتقام بگیره و بددهنی کنه...

تنها راهی که نتیجه گرفتم این بود که اصلا جواب شوهرم رو ندم و هرچی گفت به کتفم بگیرم اونم ببینه برام مهم نیست لال میشه در اولویت خودت رو قرار بده و هرچی مربوط به خانوادش هست اصلا اسمش رو نیار مامان بابا ...

اینطوری خودت راحت تری ...

یعنی چی کع به خاطر یه حرف تو اتاق موندی پاشو به خودت و زندگیت برس فقط به خاطر بچت و با شوهرت تظاهر به دوستی کن اونوقت ببین که حال خودت هم بهتر میشه

اسی شوهر من هم دقیقا مثل شوهر شماست اگه انتقادی از مادرش و خواهرش بکنم مثل عقده ایها میشه و تا چند م ...

منم با شما موافقم شوهر منم همینطور بود و هنوزم هست ولی تنها راه اینه سکوت کنی چون اگر بخوای حرفی درمورد خانوادش بزنی حتی حق هم باشه جبهه میگیره عزیزم و دعوا میشه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
۷۰نفر لایکت کردن و تمااااام😂

بخدا میخام جیغ بزنم بگم نههههههههههه.. آقا من غلط کردم تمومش کنیدددددد خاهرااا برادرااا🤣🤣🤣🤣🤣

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
ماهم از هرچی دختره متنفریم

هاهاهاهاهاهاها  

نه اینکه خیلی هم مهم و تحفه ای هستید 

ناراحت شدیم واقعا😔😔😔😐😐😐😐

یعنی قربون خدا برم موجود دیگه ای نبود بیافرینه😅

حتما نبوده ک مجبور شده این نرررها رو خلق کنه دیگ. 

وگرنه خود خدا هم تو خلقشون مونده ک رو چه حسابی اینارو افرید 🫣🫣🫣

همین طرز فکر داغونته پسر خوبم گیرت نمیاد

ننه عزیز جان پسرای مثل تو ریخته برام یکشونم شوهرمه. ک ب هیچ دردی نمیخورن فقط نقش شوهر رو برامون داره نه خاصیت دیگه ای