2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

اصلا هم ناراحت نشو بخاطر حرفهایش ، مردها یه موجود احمقن که مثل عروسک خیمه شب بازی تو دست این اونن ، هرکس عروسک گردان ماهری باشه مطیع اونن ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

پدر مادر خواهر برادر همسر 

باید یاد بگیرن دخالت توی زندگی به طرف لطمه میزنه 

اخه چرا نمیفهن 

چرا نمیفهمن که اخرتی هست اینجا دنیا دوروزه و میگزره 

تنها چیزی که میمونه خوبی هست 

منم مادر شوهر هستم البته تازگی شدم 

ولی خدا شاهده عروسم رو مثل دخترام میخام هنوز عقده میات پیشمون اینقد راحته مارو مثل خانوادش میدونه هیچ وقت دخالت نمیکنم خوردن پاشیدن ریختن رفتن پوشیدن هرکاری کردن اخه به من چه 

پسرم با عروسم عقل دارن بلدن زندگیشون رو چجوری بچرخن نیاز نیست من هی دخالت کنم وزندگی پسرم رو تلخ کنم 

من چیزی رو از خانواده شوهر کشیدم رو نمیخام عروسم بکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر مادر خواهر برادر همسر 

باید یاد بگیرن دخالت توی زندگی به طرف لطمه میزنه 

اخه چرا نمیفهن 

چرا نمیفهمن که اخرتی هست اینجا دنیا دوروزه و میگزره 

تنها چیزی که میمونه خوبی هست 

منم مادر شوهر هستم البته تازگی شدم 

ولی خدا شاهده عروسم رو مثل دخترام میخام هنوز عقده میات پیشمون اینقد راحته مارو مثل خانوادش میدونه هیچ وقت دخالت نمیکنم خوردن پاشیدن ریختن رفتن پوشیدن هرکاری کردن اخه به من چه 

پسرم با عروسم عقل دارن بلدن زندگیشون رو چجوری بچرخن نیاز نیست من هی دخالت کنم وزندگی پسرم رو تلخ کنم 

من چیزی رو از خانواده شوهر کشیدم رو نمیخام عروسم بکشه 

نزار زیاد بره خونه مادرش ، وقتی خواست بره قبلش جلوش چایی میوه بزار یا لقمه بده.  تا اونجا براش ...

تا وقتی خودش بخواد پرش میکنن،چرا داداشای من نمیذارن ،خدا شاهده همون اول گربه رو دم حجله کشتن ک کسی جرات نداره بدی خانومشو بگه،البته از اولم مامانم اهل بد گویی نبود ،در کل فامیلامونو میگم، در مورد خونه باباش نرفتن هم،نمیتونم جلوشو بگیرم ،اصلا حرف منوگوش نمیده،اگه بگم نرو میگه تو ام نرو درصورتی ک من تو کوچه مامانم اینا زندگی میکنم ،نمیتونم سرنزنم

حالا از شوخی گذشته دنیا خیلی بزرگه نمیدونم چرا ما به هم گیر میدیم محبت ادمی میتونه نامحدود باشه مثل ...

خانوم برو خدات رو شکر کن که زندگیت بابت این مسائل به هم نخورده 

لابد شوهرت و پدرت تعادل رو رعایت کردن 

وقتی با کفش های ما راه نرفتید و خون دل های ما رو نخوردید انقدر از جایگاه پدر و مادر و اینکه مرد هم حق داره به مامان باباش محبت کنه دفاع نکنید  

یادم رفت بگم سعی کن  با خوانواده هوایی که مردها اخلاق خوب دارند و عاشق خوانوادشونن رفت آمد کنی تا شوهرت یاد بگیره ، و بجای مادرت به خودتون کادو بده تا فکر کنه مادر تو اینقدر خوبه چرامادر خودش فقط ازش پول میگیره !؟

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
خدا رحمتشون کنه نمیددنم چرا بعضی والدین نمیخوان بچشون و همسری ک براش گرفتن تو زندگی ارامش داش ...

دقیقا پدرو مادر باید مایه آرامش بچه هاشون باشن باید با بزرگی و تجربشون تو مشکلات بچه هاشون حامیشون باشن نه اینکه برعکس باشه و جوری رفتار کنن وقتی نیستن نصف بیشتر مشکلاتم تموم بشه 

آره شوهرم به قول شما سخت فهمید ولی فکر میکنم جور دیگه شاید متوجه اشتباهش نمیشد منم سنم خیلیی کم بود و واقعا جز از خدا کمک خواستن حامی دیگه ای نداشتم سپاسگزارشم که پشتمو خالی نکرد 

هفتمین کاربریمه🤗