2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

اجازه خواستم نظرم را بگم ولی متاسفانه جواب ندادین

ولی چون یه موضوع مهم هست نظرم را میگم

یه پسر تو آغوش مادر بزرگ میشه، از شیره جان مادر می‌نوشته، مادر دستش را میگیره راه میبره، مادر با خنده بچه اش میخنده با گریه اش، اشک میریزه، شما خودتون مادر هستین، یه خار خدای نکرده تو پای بچه آتون بره زمین و زمان را به هم می وزید، اون پسر با محبت مادر بزرگ میشه،تنها محبت واقعی دنیا عشق مادر و فرزند، سالها اون پسر با این عشق زندگی کرده، رشد کرده، چطور میتونه بی تفاوت باشه، 

در ثانی نوع محبت مادر و فرزندی با محبت، زن و شوهری متفاوته، من تعجب می‌کنم از شما خانومها که خودتون مادرید و این کامنتها را میذارید، 

اگه دیدی مردی به مادرش محبت داره، قطعا بدون محبت و عشقش به شما دائمی و همیشگیه 

و در آخر استارتر محترم نمیگن که به همسرشون چی گفتن که این حرف را شنیدن، شما یه طرفه قضاوت میکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر عزیزم امیدوارم خوب باشی ببین گلم حرف همسرت اصلا خوب نبوده یعنی فاجعه بوده اما خود شما اصلا نیاز نبود اول اینجوری بگی گفت نگران مادرم بودم میگفتی الان حالش چطوره ایشالا سایه اش همیشه بالا سرتون باشه بعد اگه دلخوری داشتی میگفتی یا اصلا میرفتی باهاشون دکتر چرا به خودتون سخت میکنید همه چیز رو 

من مادرشوهرم فوت شده ولی زنده بود هم هیچ وقت مقایسه نکردم چون میدونم جوابش میشه هر کس جایگاه خودشو داره

من اگه همسر و مادرم باهم مریض باشن و فقط بتونم یکیو کول کنم مادرمه الویت همسرمه ها ولی بلاخره اون جوونه بدنش قوی تره و مادرا مسن هستن بابت مریضی دیگه حسادت نکنید بخدا مردها عاشق مادراشون هستن بجاش ماها به پسرامون یاد بدیم الویت اول خانواده خودت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اجازه خواستم نظرم را بگم ولی متاسفانه جواب ندادین ولی چون یه موضوع مهم هست نظرم را میگم یه پسر تو ...

گفتم دیگه،که برای منم نگران شو ،که همچین جوابی داد

هیچ کس منکر دوست داشتن مادرو فرزندی نشده،من هم مادر دارم هم خودم مادرم،بحث اینه ک زن و زندگی باید تو الویت باشه،مادری ک شوهر جوون و پسر مجرد داره ،دلیلی نداره وقت و بی وقت به شوهر من زنگ بزنه،حتی شده۱۲شب زنگ زده که برو برای ماشینم بنزین بزن

اجازه خواستم نظرم را بگم ولی متاسفانه جواب ندادین ولی چون یه موضوع مهم هست نظرم را میگم یه پسر تو ...

عزیزم حرف سما درست محبت مادر فرزندی قاعده وقانون نداره ولی کار همسرش درست نبود میتونست دل جویی کنه نه این که اون حرف رو بهش بزنه اونم وقتی مریضه وقتی آدم میتونه محبت کنه چرا دل بشکنه ببخشیدا فکر کنم شما خیلی شوهر ظلیلی

نمیدونم چی بگم که خدا رو خوش بیاد و در آینده هم مدیون جواب امروزم نباشم چون هم عروسم و هم دوتا عروس میگیرم در آینده فکر کنم بهترین جواب ایته که دوست دارم همسرم هم من و هم مادرشو دوست داشته باشه و هیچ کدوم رو به دیگری ترجیح نده و هم پسرام بتونن اعتدال بین من و همسراشون رو رعایت کنن چون من عاشقشونم یه عمر براشون زحمت کشیدم و میکشم دلم میخواد  ثمر نشستنشون رو ببینم دوست ندارم با زن گ 

گفتم دیگه،که برای منم نگران شو ،که همچین جوابی داد هیچ کس منکر دوست داشتن مادرو فرزندی نشده،من هم م ...

بهر حال خانوم، زندگی صحنه جنگ نیست، روابط را مدیریت کنید، نه شناسنامه پاره کنید، نه رابطتون را محدود کنید، نه جواب تند و تیز بدید، 

بخدا مردها همشون همون پسر بچه ها هستن، فقط قد کشیدن، زبان نرم شما خانومها هر مردی را زمین میزنه

البته کاری به نامردها و مرد نماها ندارم

ایشالا خوشبخت باشین🙏

نه لزوما همیشه اینطور نیس شوهرمن گوش به فرمان مامانش حتی ماشین میخواست بنامم کنه پنهانی از اونا اجازه گرفت ونزد بنامم

چقدر عالی گفتی دوستم.اطرافم پر از مادرای سمیه ک بند نافو نمیبرن و فک میکنن چون بچه رو بدنیا اوردن دی ...

درسته متاسفانه…

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
نمیدونم چی بگم که خدا رو خوش بیاد و در آینده هم مدیون جواب امروزم نباشم چون هم عروسم و هم دوتا عروس ...

انشالله سایتون بالاسرشون باشه،بنظرم تا جایی ک میشه نباید مزاحم زندگی بچه ها شد،مثل مادر شوهر من ک پسر مجرد شوهر جوون داره ولس توقعش از همسرم خیلی بالاست،به نوه خودش ک دختر من باشه حسادت میکنه،وقتی نوزاد بود بستری شد شوهرم گریه کرد اونم مسخرش میکرد میگفت مگه تو زاییدی

خداوکیلی منم همین اومد به ذهنم.این واقعا مادری کرده که اینجوری پسرش پشتش درومده 

حرف این مرد نشون میده روان سالمی نداره ...مشخصه که از اذیت کردن دیگران لذت میبره چون کمبود توجه و محبت در دوران کودکی داشته ...اتفاقا مشخصه که مادرشوهره درست مادری نکرده و پسرش طرحواره داره ...

آدمی که روان سالمی داشته باشه باعث رنجش دیگران مخصوصا همسرش نمیشه ،بجای بنزین ریختن تو آتیش اونو سرد میکنه .

عزیزم حرف سما درست محبت مادر فرزندی قاعده وقانون نداره ولی کار همسرش درست نبود میتونست دل جویی کنه ن ...

کار اون آقا وحرفش هیچ جای توجیه نداره، فقط میگم کنترل مردتون را با زبون خوش و نرم، بدون گوشه و کنایه، داشته باشین

در مقابل محبت و رفتارش با خانوادش مقاومت نکنید، اتفاقا تشویقش کنید، من به شما قول میدم، همه چی در آخر به سود شما خواهد بود، اگه نشد بیا اینجا هر چی خواستی به من بگو

سلام و درود 

ببین شاید یه جایی رفتاری از  تو اذیتش کرده 

بعدش هم براش متاسفم 

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا