2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بگو مادرت و خواهرت چون ارتباط خونی دارین دوستت دارن.و این چیز طبیعی‌ایه که همو دوس داشته باشین..مث همه مادراو فرزنداشون و خواهرا و برادراشون

اما من تنهاغریبه ای هستم ک تورو بخاطر خودت میخوام و انتخاب کردم عاشق تو باشم

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کسی یه جوره دیگه عزیزم من جواب ندم میترکم،حالا من خوبم بعضی کاربرا گفتن من بودم جلوش هردوشناسنامه ...

نه دیگه اونها هم از اونور افتادن 

عزیزم منم باشم بی جواب نمیزارم ولی جواب دادن داریم تا جوب دادن لازم نیست با زبون کاری کنی عملی نشون بده واکنش داشته باش اونم به زمانش اینجوری فقط عصاب خودت خورد میشه 

همین جواب دادن هاست که روشو به روت باز کرده خوب بودن تورو نمیتونه بفهمه و کارات وظیفه تلقی میشه 

من وقتی ببینم الویت اول شوهرم نیستم اونم برام نیست مثل خودش دل نسوزون مثل خودش باش  بزار خوبی تو بفهمه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

پدربزرگم سومین شب بعد عروسیشون ب مادربزرگم گفته بود فک‌ نکنی تو‌مادرم‌میشیا،مادرم‌عزیزمه اونم بیشتر دوسش‌دارم

مادربزرگم جوابی پیدا نکرده بوده دلش شکسته بود

چن ماه بعد یه حرفی شده بود مادربزرگم گفته بود تو پسربابام،برادرم‌نیستی ک،پسر غریبه ای…(عاشق‌ پدربزرگم‌بود ‌هستا)

پدربزرگم حرف خودش تو‌سومین شب عروسیشو یادش رفته بود اما تا چن‌روز‌ قبل مرگش هم‌میگف من برادرش نیستم‌ک‌ اونا رو دوس داش و….

الان بهمن ماه میشه ۵ سال که فوت شده…۹۸‌نحس‌مشخص شد سرطان داره و دقیقا طبق گفته دکتر‌ فقط۶ ماه دووم اورد

دلتنگشیم شدددددددییییییییید

مادربزرگم‌بعد‌ اون در حقیقت فقط نفس‌میکشه‌زندگی‌نکرده….

من همش‌میگم درسته مادره و‌ یدونس

ولی زن میمونه

چرا؟

مادر چند سال بزرگت میکنه بعد ازدواج میکنی

اون زن باهات شریکه،تو‌غمات،سختیاش،فقر…مریضی

مادر میمیره

تهش زن نگهت میداره..الان میبینیم‌دیگه..چه مرد چ زن،کدومشون مادراشون مونده؟

مرد مریض بشه زن‌بالاسرش میمونه‌و غذاشو‌میده و …

متقابلا زن‌ مریض بشه‌مرد‌میمونه

کاش مادرا اونقد تو مغز‌ پسراشون نخوننن ک من مادرم زحمتتو‌ کشیدم من میمونم‌برات و مادر پیدا نمیشه!!

چطوره مادرشوهر‌ خودشون‌مادرنبوده و شوهرشون کنار خودشونه

اما پسرشونم‌بچسبه ب اینا 

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
پدربزرگم سومین شب بعد عروسیشون ب مادربزرگم گفته بود فک‌ نکنی تو‌مادرم‌میشیا،مادرم‌عزیزمه اونم بیشتر ...

اخی خدا بیامرزه پدربزرگتونو ،چقدر بعضی حرفا دل ادمو میشکنه سال های سال ادم یادش میمونه

مادرشوهر من حتی جلو خودم گفته این دلش براتو نمیسوزه غریبست

تا این حد نمیتونم جواب بدی رو با خوبی بدم

اگه پرخاش کنی فقط ارامش زندگی خودت بهم میریزه.شما زنو شوهرین نباید مث دشمن باهم رفتارکنین

اگه تو این جوابو بهش بدی ممکنه بخودش بیاد و حرفاشو درس کنه

عزیزم هیچوقت شرایط رو به نحوی نچین که بخواد مقایسه ای بین شما و مادرش انجام بده

چون کلا روابط همسری و پدر و مادری قابل قیاس نیستن

همسرتون از لجش یه حرف نسنجیده زده و شما دیگه کشش نده چون ممکنه محکمتره وایسه سرحرفش و بخواد به شما اثبات کنه و وضع پیچیده تر میشه

اگه پرخاش کنی فقط ارامش زندگی خودت بهم میریزه.شما زنو شوهرین نباید مث دشمن باهم رفتارکنین اگه تو ای ...

حرفشو درست میکنه و محبت کلامی میکنه،ولی عملا خیلی تعصب خانوادشو داره،حتی دورانی ک شدیدا به همدیگه محبت میکردیم فکر میکردم بهم وابستس،پدرش زنگ میزد یه هفته با مامانش اینا میرفتن شهرستان

پدربزرگم سومین شب بعد عروسیشون ب مادربزرگم گفته بود فک‌ نکنی تو‌مادرم‌میشیا،مادرم‌عزیزمه اونم بیشتر ...

چقدر عالی گفتی دوستم.اطرافم پر از مادرای سمیه ک بند نافو نمیبرن و فک میکنن چون بچه رو بدنیا اوردن دیگ اون وظیفشه تااخر عمر نوکریشونو بکنه ! و اگه بچه بهشون نرسه انقدر بهش عذاب وجدان میدن که حاضره هرکاری براشون بکنه