2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
همین کارو کردم اصلا براش مهم نیست

اینجور مردها رو ازشون باید دور شد 

من تحمل کردم 14 سال 

تا ننش زنده بود میگفت وظیفمه ننش که گور به گور شد دو تا خواهر بدتر از ننش اومدن جلو 

منم زدم سیم آخر گفتم طلاق دیگه نمیخوامت بمون ور دل همون خواهرای عوضیت

🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم روزی برسه که همه‌ی زوجا به این درک برسن که درسته پدر مادر عزیزن و مثلشون دیگه پیدا نمیشه اماااا همسر آدم هم کمی از اونا نداره،ببخشید چه کسی نزدیک تر به چیزای خصوصی آدم هست؟؟خطاب حرفمم بیشتر با مرد هاست چون تعصبین.

بخدا من خودم با وجود علاقه‌‌ی زیادی که به پدر مادرم دارم اما اولویتم همسرمه،شوهرمم همیشه اینو بهم میگه.

اگرم داداشم بخواد بخاطر من با زنش بحث کنه همون موقع باهاش قطع رابطه میکنم چون تا زن داداشم خوب نباشه داداشمم خوب نیست.

تو خودت هم اگه پسر داشته باشی براش زحمت بکشی بزرگش کنی فکر نمیکنم ترجیح بدی تورو به همسر ایندش ترجیح بده

اصلش اینه ک هر کس جایگاه خودش رو باید داشته باشه اینک شوهرت نفهم هست توش شکی نیست چون باید بدونه مادر جایگاه خودش رو داره همسر جایگاه خودش رو و هر کدوم ارزش و اهمیت خودشون رو دارن کسی نباید ب کسی ترجیح داده بشه 

من بودم دکمه سیک همچین مردی رو میزدم تورو نمیدونم .

یه سوال قدیمی هست میگه مرد اگه ببینه زن و مادرش داره غرق میشه دست کدوم و میگیره؟جواب مادرش

و زندگی به زن میگه برو شنا یادبگیر.

حکایت همه ما اینه ... قبولش سخته ولی هیچوقت نباید بخوایم مرد مادرش و کمتر دوست داشته باشه. حالا اینقدر تند حرف زده فکر میکنم چون خودت و مقابل مادرش گذاشتی. باسیاست بودن اینه که احوال مادرش میپرسیدی و توهم ظاهرا خودت و نگران مادرش نشون میدادی بنظرم...

بازهم هرطور خودت صلاح میدونی. ولی هیچ وقت خودت و با مادرش مقایسه نکن لااقل جلوی خودش. چون حساس میشه...

برعکس تعریف کن ازش 

میخاس بگی مادر چون تو بچشی دوستت داره.‌خواهر برادر چون هم خونین دوستت دارن ولی من تو رو فقط بخاطر خودت دوست دارم.

البته مردی ک همچین حرفی بزنه فاقد عقل و منطقه که بخاد همچین چیزی بهش بگی.

مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

چه جالب

منم همیشه میگم اگه تو کشور ما رابطه محارم مشکل نداشت هیچ مادری برای پسرش زن نمیگرفت

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  
خدا عقلش بده این مردا نفهم ترین موجودات روی زمینن. من خودمم الان با شوهرم قهرم اومدم تو حال خوابیدم. ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشی معذرت خیلی خوشم اومد از طرز بیانت خنده ام گرفت

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
سوره مزمل و سوره جن (شب نخونید) محبت زن وشوهر .رو شربت بخونید هر دو بخورید

میشه دلیلش رو بگی برام سوال شد 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥