2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
اتفاقا چند وقت پیش دوستم ک تو عقد بود با نامزدش دعواش شد(الان زیر یه سقفن)  برام میگفت شوهرم م ...

هیچی از هیچکس بعید نیست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دقیقا. من تو اطرافیانم دیدم پسرا اول سر به راه نبودن خیلی با زنشون دعوا میکردن.مادرا انقدر با پسراش ...

مامانبزرگم همینطوریه‌.

عموم اوایل همش با زنعموم جنگ و دعوا داشت دیگه داشتن به طلاق میرسیدن.انقدر مامانبزرگم با عموم حرف زد تا اخلاقشو درست کرد.

آدم با آدم فرق میکنه.بعضی مادرا از خداشونه بین پسر و عروسشون فتنه بندازن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خیلی حرفشرو‌جدی نگیر تو اون لحظه یه حرفی زده چون‌مامانش پیرو‌ضعیف تر از شماست حس حمایتش بیشتره & ...

مادرش کار خاصی بلد نیست یا گریه میکنه ،یا مظلوم نمایی،با نفرین،یا قهر

ممنون ک وقت گذاشتین

نامزد منم آذریه ولی اصلا رابطه خوبی نداره با مامانش تلفن به زور جواب میده :/

چی بگم والا. اون ک شورشو دراورده بود. ب شدت بی فرهنگ و بی شخصیت بود تو جمع تو روی آدم بد آدمو میگفتن هر هر میخندیدن. 

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖