2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا. من تو اطرافیانم دیدم پسرا اول سر به راه نبودن خیلی با زنشون دعوا میکردن.مادرا انقدر با پسراش ...

خدای بالاسر شاهده مامان من از اوناست،هر موقع عروسامون و زنداییام میان مامانم مثل پروانه دور سرشون میچرخه،اصلا هم عروسا پررو نشدن هیچ مهربون ترم شدن

یه لحظه فکر کردم شوهر من همچین حرفی بهم بزنه

قلبم گرفت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شوهرت آذریه؟

شوهر سابقم. ذلیل بشه هرجا هست دنبال ک ون ننش یه سره میدویید. حالم بد شد یاد کاراش افتادم

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
یه لحظه فکر کردم شوهر من همچین حرفی بهم بزنه قلبم گرفت

اتفاقا چند وقت پیش دوستم ک تو عقد بود با نامزدش دعواش شد(الان زیر یه سقفن) 

برام میگفت شوهرم میگه تو خوشگلی و خوش اخلاقی ب پای مادرم نمیرسی

با خودم گفتم صدسال سیاه شوهر من همچین حرفی بهم نمیزنه

اسی خیلی حرفشرو‌جدی نگیر تو اون لحظه یه حرفی زده چون‌مامانش پیرو‌ضعیف تر از شماست حس حمایتش بیشتره  احتمالا زن مستقلی هستی خیالش راحته 

دور نیست که تین زندگی برات شیرین بشه یه کم سیاست داشته باش 

دقت کن ببین مادرش باهاش چه رفتاری می کنه یه جاهایی برای رسیدن به هدفت از روش مادرش استفاده کن 

به طور کلی درمورد خانوادش بدگویی روکم کن براشون احترام بذار و در ظاهر با کلمات محبت کن  شوهرت جذبت میشه برای خودت ارزش قائل شو به. خودت خیلی برس مراقب پوستت باش کلاس زبان برو 

ارتباط اجتماعیت رو بالا ببر خیلی به استر احتو ورزش و تغذیه اهمیت بده  میبینی آقا احترامت رو بیشتر میذاره در حالی که برای خودت کلی کار خوب انجام‌دادی 

به نظز من باید میگفتی حق داری مادر اصلا یه چیز دیگه اس

میگفتی منم مامانم اولویت اول زندگیمه

من شوهرم یه بار همچین چیزی گفت فک کنم منم اینطوری جواب دادم گفت یعنی مامانت برات مهمتره؟ گفتم اره

برای همین درکت میکنم

دیگه اون حرفو بهم نزد هیییچ وقتتتت

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...