2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
حرف دلمو زدی

برای من ک زندگیشو پای خانوادش گذاشت رفت زیر قرض. اما همون خانواده گذاشتنش کنار انگار اصلا وجود نداره. ب خودت بیا مرررررد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پیرم کردی

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش من سنی ندارع اما دارم از الان تو گوشش میخونم که اذیتت که ما شدیم زناشون نشم بخدا از ته دل میگن همش  میگن زن بگیره خودم همه جوره پشت زنشم همه جوره هیچ وقت تنهاش نمیزارم زنشو

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
همه اینو پرسیدن ،طرف یه چیز گفت رفت😁

من جای تو باشم اگه نتونم یا نخوام طلاق بگیرم

امشب رو صبر میکنم

بعد آروم آروم بهش بی اعتنایی میکنم و خودمو بدون اینکه جدا بشم از زندگیش حذف میکنم 

انقد که خودش ابراز نیاز به توجه و کمک کنه

وقتی گفت میگم از یه اسم تو شناسنامه‌ت در حد خودش توقع داشته باش 

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝

بگو اسمتم ببر ولسه مامان جونم

محل سگش نزار.شبم بره با قلبش بخوابه

اه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من که مادرم فوت شده واقعا خیلی رو یسری رفتارا حساسم هیچوقت‌ تو هیچ شرایطی نمیخام بین منو و مادرش قرارش بدم چون واقعا اگه یه بار پشت مادرش در بیاد از اعماق وجود دلم میشکنه 

سال۱۴۰۳به هم میرسیم و عقد میکنیم:) ومخالفتای بابام تموم میشه..از ته قلبت یه صلوات یا هرچیزی که میدونی ممکنه برام جواب بده بفرست یا بهم بگو.. امیدوارم انرژی مثبتش دوبرابر به خودت برگرده:)

تو که قصد جدایی نداری بهتره بعد این از موضع ضعف باهاش حرف نزنی نگو چرا مادرتو ترجیح دادی خودت برو دکتر و یه خرج حسابی بذار رو دستش اصلا خودتو محتاج و وابسته محبتش نشون نده کاملا مسلط باش روی احساساتت و اولویتت خودت باشه همیشه مراقب خودت باش و حواست به خودت باشه مقابله به مثل نکن همیشه رو موضع قدرت رفتار کن نه ضعف

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
کاش بچه نداشتم

با بچت خوش باش برین بیرون مادر و فرزندی خوش بگذرونین.اینجور مردای تحفه رو کادوپیچ کن تحویل مادرش بده.اونم مریض شد بگو من فقط یه اسمم تو شناسنامت اونی که تو قلبته بیاد ببرتت دکتر.

من اصلا نمیتونم مرد بچه ننه رو تحمل کنم به هیچ وجه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️