2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
پس پشت کیه؟خودش؟😂

آره یک عدد خودپسند 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو با این حرف که نگران منم باش خیلی ضعیف نشون دادی حرفت جالب نبوده

چرا ضعیف نشون داده؟شوهرش ببخشید خیلی ادم نفهمیه باید هردوشون رو باهم میبرد دکتر  اینطوری مادرشوهره دور برمیداره هر کاری دلش خواست با عروس میکنه میبینه که پسرش راضیه چیزی نمیگه   گلم از حقت دفاع کن اصلا کوتاه نیا بگو اول و اخر منم که برات میمونم نمیخوای خدافظ نمیتونم بخودم ظلم کنم کنار تو بمونم

ببین نباید شوهرت رو بین خودت ومادرش قرار بدی  مرد رو با تحکم نمیشه مهار کرد ولی با زبون خوش چر ...

دقیقا.شوهرمن وقتی عقدبودیم خواهرش رفت کماخیلی نگران بودگفتم من جای اون بودم انقدرناراحت میشدی گفت نه اون هم خون منه خواهرمه.الان بعدعروسی میگه اول تو بعدمامانم چون من بهش خییلی احترام میزارم اونم بامن خیلی خوبه

عزیزم اگه پستای اسی رو شما خونده باشی گفتن ک پسرشون رو تنهایی میبرن شهرستان واسی یک هفته تنها می مون ...

من همون اولی رو خوندم نظرمم مطابق همون پست گفتم 

اسی سه تا راه داره یا بیخیال بشه و با اونا سازگار 

یا مستقیم و بی سیاست حرفشو بگه و بره جلو 

یا تلاش کنه شوهرش و آگاه کنه نسبت به زندگیش 

که بازم نهایت برمیگرده به تربیت شوهرش و ذاتش 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
به مرور و رفتار درست به شوهرش بفهمونه  ببین مادر شوهر من تا چشمش به پسراش میوفتاد الخصوص شوهر ...

آیا شوهر شما ،، بین مادرش و شما ، شما روکاملا نادیده میگرفت؟ .. قطعا نه 

ببینید عزیزم اگر شوهر رفتار درست نشون بده هیچوقت ی زن عافل واکنش بدی نشون نمیده 

همچین خوشبحالتی هم نداره عزیزم بحث حق گرفتن نیس کسی نیست ک بشه بهش تکیه کرد اصلا نمیشه باهاش هماهنگ ...

اهان پس پایه نیست 

اخه من شوهر خواهرم اینجوری طرف هیچ کسو نمیگیره ب خواهرمم میگه خودت برو حقتو  بگیر مولا از خواهر یا مادرم 

خواهرمم اگر جنگ راه بندازه و،.....اصلا شوهرش نمیگه مثلا از حد گذروندی🤣🤣

ولی من کلا تا حالا نشده جنگ داشته باشم با خانواده شوهرم

ولی اگر ناراحت بشم همش پشت سرشون حرف میزنم 

میگم میگم میگم شوهرمم میگه همش حق با توست😆😆اروم میشم

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺