2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
مآمانو نباید گذاشت کنار ولی اولویت ی مرد باید همسرش باشه

تا حدودی 

من خودم نسبت به شرایط الویت بندی میکنم 

اینکه حالا چون همسر شده حتما الویت اول باشه یا مادرمه الویت اول باشه رو قبول ندارم بستگی داره حال کدوم یکی بدتر باشه یا نیاز به کمک داشته باشه شاید باباش نبردش دکتر مجبور شده 

اسی لطفا شلوغش نکن چون به مراتب بدتر میشه اوضاع 

می‌دونی چیه گاهی خانواده ها مثلا پدر خانواده وظیفه خودش رو میندازه رو دوش پسرش 

یا مادر محبتی که از شوهر دریافت نکرده از پسرش میخواد 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
آره  می‌دونم دل زن می‌شکنه چون زن ها داشتن دوست دارن فاتح قلب شوهرشون باشن ولی اینم دلیل نمیشه ...

حرف شما کاملا درسته ..ولی شوهر اسی متاسفانه رفتار درستی نداره ک اسی بتونه جایگاه هر کسی رو در نظر بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهر من نه پشت ننش درمیاد نه پشت من

چه خوب والا 

خوشبحالت اینجور مردا هم خوبن ک میگن از حق خودت دفاع کن 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
خیلی دلم میخواد جداشیم ،بچه دارم

مرد عاشق تر باشه بچشون پسر میشه ، زن عاشق تر باشه بچشون دختر میشه 

به قولی منی مرد غلبه کند [ یعنی منی زودتر بجهد ] فرزند پسر میشه ، منی زن غلبه کند [ یعنی منی زودتر بجهد] فرزند دختر میشه 

مادرشوهر اگه دلسوز پسرشه باید برای ارامش زندگی پسرش تلاش کنه مطمین باش همچین مادرشوهری رو عروسها رو ...

خب مادر شوهر این خانم شاید راضی به دعوای اینا نباشه.این خانم با حرفاش شوهرشو تحریک کرده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
ببین مادرشوهر من دقیقا از هموناست،وقتی شوهرم دستشو میندازه دور گردن مامانش بوسش میکنه،با یه غروری به ...

میفهم چی میگی دیدم از این مادرا ب ظاهر دلسوز ک  کاری کرد عروسش توی عقد طلاق گرفت رفت با اینه هیچ مشکل خاصی نداشتن با پسره ولی مادره ول کن پسره نبود ک نبود . لعنت ب این مادرا بیاد فقط . توام فقط بی اعتنایی کن  همسرتم از نادونیش بوده این حرفو زده خودتو عذاب نده.

تا حدودی  من خودم نسبت به شرایط الویت بندی میکنم  اینکه حالا چون همسر شده حتما الویت اول ...

عزیزم اگه پستای اسی رو شما خونده باشی گفتن ک پسرشون رو تنهایی میبرن شهرستان واسی یک هفته تنها می مونه ..

توی زندگی نمیشه  یکنفر مدام اذیت شه.. آدم ازدواج نمیکنه ک فکرش و ذهنش اذیت شه بخاطر رفتار نادرست طرف مقابل

رفتار شوهرش درست نیست متاسفانه مسئله اینه  

حرف شما کاملا درسته ..ولی شوهر اسی متاسفانه رفتار درستی نداره ک اسی بتونه جایگاه هر کسی رو در نظر بگ ...

به مرور و رفتار درست به شوهرش بفهمونه 

ببین مادر شوهر من تا چشمش به پسراش میوفتاد الخصوص شوهر من مریض میشد آه و ناله گریه منم خندم می‌گرفت این تا دو دقیقه پیش سالم بودا 

بعداً که دقت به رابطه اش با شوهرش کردم دیدم طفلکی هیچ محبتی از شوهرش ندیده بالاخره مادر شوهرمم زنه اونم مثل من تشنه محبت از سمت مرد خب ناخودآگاه یا آگاهانه میخواست دریافتش کنه 

من نمیومدم خودمو با مادرش مقایسه کنم الان شوهرمم بیاد بگه من یا مامانت میگم مامانم (هر دوشون  عشقم هستن )

چیکار کردم اومدم اون محبت رو به مادرش دادم ولی نه به نحوی که خودش میخواست ،،،گاهی با درک موضوع مشکلات حل میشه نیاز به دعوا نیست 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
چه خوب والا  خوشبحالت اینجور مردا هم خوبن ک میگن از حق خودت دفاع کن

همچین خوشبحالتی هم نداره عزیزم بحث حق گرفتن نیس کسی نیست ک بشه بهش تکیه کرد اصلا نمیشه باهاش هماهنگ بود

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق