2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
دست رو قران گذاشتم جلوش گفتم اون اسمو برمیدارم

پس بردار 

حالا نمیدونم اگه زمانی کارتون به جدایی کشید برای ازدواج دوم ( تایپیک چله های باطل سحر ______ چله های بخت گشا انجام بده [ مخصوصاً ختم یاسین نخودکی ] چنان ازدواج موفقی میکنی انگشت به دهن میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تا حالا تو این موقعیت قرار گرفتی ؟

آره 

می‌دونم دل زن می‌شکنه چون زن ها داشتن دوست دارن فاتح قلب شوهرشون باشن ولی اینم دلیل نمیشه که به حس فرزند نسبت به مادرش خرده بگیریم 

من هم همسرم هم مادر در هر دو جایگاه ایستادم و نظرمو گفتم قضیه رو از همه طرف باید سنجید

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

اگه شوهراتون بدن به مادر چه ربطی داره.من خودم مادرم پسرم کوچولوه ولی دلم میگیره ایتقد مادر شوهرارو بد میکنن اینجا .پسرا بیشتر به مادرشون علاقه دارن و این حسودی زن رو تحریک میکنه و مادر شوهر میشه دشمن و بلای خانمان سوز

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
کاش اینجور مردا ازدواج نکنن،یکی دیگه رو بدبخت میکنن

تربیتشون درست نبوده  .جالب اینه بعضی مادرای نا آگاهم از شنیدنو دیدن این حرفا کیف میکنن نمیدونن ک با تایید کردن حرف پسرشون دارن  زندگیشو  داغون میکنن.

هر دوتاتون مال یه استانین یا فرهنگاتون اینقدر متفاوته استاناتونم فرق میکنه؟ اخه منم خانواده ام مثل ...

همسرت اینا کجایین؟

خانوما اگه کسی خواست میتونم براش برنامه ورزشی بدنسازی به طور کااملا رایگان طبق اهدافی که داره بنویسم ❤️ برای دریافت برنامه به این آی‌دی تو ایتا پیام بدید MRM_HOURA@

شخصا مخالف نظرت هستم...مثلا مادرتون خدا نکرده بیماربشن ببریش دکتر  نگراااااان نمیشی براش!!!!یعنی اولویت اول شما شوهر بعد مادرتون هست!!!!!من همسرم دوست دارم ولی اولویت اولم حتما مادرم خواهد بود چون زحماتی که اون برام کشیده با زحمات همسر یکی نیست هر چند هر کس جایگاه خودش داره...متاسفانه شما با واکنش اشتباهتون خودتون خودتون با مادرش مقایسه کردین و جواب خیلی منطقی از شوهرتون دریافت کردین یعنی این شما بودین که خودتون هم سطح مادرشون قرار دادین!!!!پس چرا ناراحت شدین!!!!شما هنوز جایگاه های اجتماعی رو نمیشناسید....اری هر متاهلی باید بالطبع عاشق همسرش باشد ولی اگر لیلی را با مادر بخواهیم مقایسه کنید صدالبته مادر جایگاه بالاتری نسبت به معشوق خواهد داشت مخصوصا در جامعه ما که میگوییم بهشت زیر پای مادران هست....اولا بهتون تبریک میگم به خاطر انتخاب عالی که در انتخاب همسر کردین...کسی که زحمات مادرش از یاد نبره سالها بعد قدردان زحمات شما هم خواهد بود...پس لطفا اینده نگر باشید ...

اگه شوهراتون بدن به مادر چه ربطی داره.من خودم مادرم پسر کوچولوه ولی دلم میگیره ایتقد مادر شوهرارو بد ...

مادرشوهر اگه دلسوز پسرشه باید برای ارامش زندگی پسرش تلاش کنه مطمین باش همچین مادرشوهری رو عروسها رو تخم چشمهاشون میزارن 

چقدر بعضی مردا اخه عجیب غریبن بخدا بگو خوب اگر مادرتو میخواستی زن برای چی گرفتی انقدر بدم میاد از ...

حالا شوهر من نه پشت ننش درمیاد نه پشت من

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
تربیتشون درست نبوده  .جالب اینه بعضی مادرای نا آگاهم از شنیدنو دیدن این حرفا کیف میکنن نمیدونن ...

ببین مادرشوهر من دقیقا از هموناست،وقتی شوهرم دستشو میندازه دور گردن مامانش بوسش میکنه،با یه غروری بهم نگاه میکنه انگار جام طلا برنده شده،خدای بالاسر شاهده حسم دروغ نمیگه بهم