2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوه ...

خدا مشکلت رو حل کنه عزیزم ولی هیچوقت پیشش کم نیار بهش بگو تو این وضعیت بچه نداشته باشیم بهتره حداقل جلوش بگو می‌دونم حرف دلمون نیست ولی خب حداقل شوهرت از این حرفا نمیزنه 

شوهر منم از پارسال که مادرشوهرم فوت شده، همش میگه این دنیا با جاش برام پشیز ارزش ندارد. هیچکس و هیچ چیزی مهم نیست.

اصلا انگار من نیستم... اون مرده ما هم برایش مردیم.

حالا خدابیامرز توبچگی اینقدر شوهرمو میزده، تازه از ۱۲_۱۳ سالگی هم تقریبا شوهرم جدا زندگی کرده ها... ولی عزیزند براشون.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مریض بودم ،توقع داشتم نگران بشه ،همش خودشو میزد ب اون راه

اکثر شوهرا همینن 

شوهرمنم همینه 

خانوادش مادرش الویتن 

برای همین منم وقتی میدونم اگر حرفی از اونا بزنم قطعا ناراحتم میکنه.دیگه نمیزنم حتی اگه حق با من باشه

خیلی دلم میخواد جداشیم ،بچه دارم

هی بیچاره بچه🥺

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
اتفاقا اونایی که کمتر مادری میکنن پسراشون بیشتر پشتشونن.از بس کم محبت دیدن ازشون هنوزم عقده ی محبت م ...

من با شما شدیدا موافقم،مادر من بی نهایت بهمون محبت کرده،یه ادم با اعصاب اروم و مهربون،بعد ازدواجم به منو خواهر برادرا میگفت بچسبین به زندگیتون از ما براتون هیچی درنمیاد

والا به خدا، یکوقت میام بگم مادرت اصلا شاید بخوام تعریف کنم همچین پشتشون درمیاد نههههه مادر من بیییچ ...

عییییییییین شوهر من 

تا اسم ننه اش میاد قاطی می‌کنه احول

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
طرف نه خودش،نه ننه ش لیاقت ندارن حرمتشون حفظ بشن

اگه اسی هم اینجوری حرف بزنه چه فرقی با اون مادرشوهر کم سواد وقدیمی داره 

الان عصر مشاوره ومطالعه است باید هم حرمت نگه داره هم یاد بگیره چطکر با شوهرش برخورد کنه تا وابسته به خودش کنه