من و مادر شوهرم هر دو مریض شدیم ،مادرشو برد دکتر ( با اینکه شوهر پولدار و ماشالله سرحال داره).وقتی برگشت گفت انقدر نگران بودم برای مامانم،منم گفتم برای منم نگران شو دیگه،گه همچین جوابی داد،خیلی دلم گرفته از دستش ،به معنای واقعی دلم شکست،شما بگید من چیکار کنم،بهش میگم باهم بریم خونه مامانت همش تنها میره،کاری کرده ک هر کی هر چی دلش میخواد بهم بگه،برعکس دایی و داداشم انقدر زن دوستن آدم کیف میکنه،همیشه مامانم بهشون میگه خانوماتون براتون میمونه ما رفتنی هستیم،قدر خانوماتونو بدونین
شوهرت بسیار ادم گوشت تلخیه، ولی بازم شاهد همچین تاپیکی هستیم و فحش دادنای کاربرا به همه ی مردا!!!! بابا همه ی مردا اینجوری نیستن، اصلا خود استارتر داره میگه داییش و داداشش اینجوری نیستن
بازم اومدم😎🕊 اسکوبی دوو، نی نی یار الکی تعلیقم کردی!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا عقلش بده این مردا نفهم ترین موجودات روی زمینن. من خودمم الان با شوهرم قهرم اومدم تو حال خوابیدم. پدر شوهرم میخواست دخترمو ببوسه، دخترم گفت ماچم نکن دوست ندارم. تو ماشین شوهرم بامن معرکه گرفته که تو یادش میدی باید بزنی تو دهنش واااااااا عجباااااا
خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
منم ی بار همون اوایل عقد خیلی یهویی و بی دلیل همسرم گف برای من اول خدا بعد خانوادم بعدم تو اهمیت دارید واقعا یادم نمیاد بحث چی بود ک این حرفو زد ولی اینو قشنگ یادمه ک خیلی حرف بی ربطی بود و اصن دلیلی نداش ک بخواد ب من بگ من ک ازش نپرسیده بودم 😐🤦🏻♀️
منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوهرم برگشته می گه اگه مشکل ازمن بود تو تاالان من ول کرده بودی درصورتی که شوهر من من خوب می شناسه بعدش الانم یه ادم بیکار اس پاس بخدا هیچ پول دیگه برامون نمونده دارم با فقر بدبختیش می سازم اینارو تو چشمش نمیاره