2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

شوهرت بسیار ادم گوشت تلخیه، ولی بازم شاهد همچین تاپیکی هستیم و فحش دادنای کاربرا به همه ی مردا!!!! بابا همه ی مردا اینجوری نیستن، اصلا خود استارتر داره میگه داییش و داداشش اینجوری نیستن

بازم اومدم😎🕊 اسکوبی دوو، نی نی یار الکی تعلیقم کردی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا عقلش بده این مردا نفهم ترین موجودات روی زمینن. من خودمم الان با شوهرم قهرم اومدم تو حال خوابیدم. پدر شوهرم میخواست دخترمو ببوسه، دخترم گفت ماچم نکن دوست ندارم. تو ماشین شوهرم بامن معرکه گرفته که تو یادش میدی باید بزنی تو دهنش واااااااا عجباااااا

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
اگه یه بار جای سکوت جواب تندی بهش می دادی دیگه جرات جسارت به خودش نمیداد تجربه دارم ک میگم

منم خدا رو قسم خوردم گفتم سلامتی انگشت کوچیکه داداشم از کل هیکلت برام مهم تره،چه فایده دیگه دلم صاف نمیشه

چه مادر شوهر خوبی داری

خداوکیلی منم همین اومد به ذهنم.این واقعا مادری کرده که اینجوری پسرش پشتش درومده 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

منم ی بار همون اوایل عقد خیلی یهویی و بی دلیل همسرم گف برای من اول خدا بعد خانوادم بعدم تو اهمیت دارید واقعا یادم نمیاد بحث چی بود ک این حرفو زد ولی اینو قشنگ یادمه ک خیلی حرف بی ربطی بود و اصن دلیلی نداش ک بخواد ب من بگ من ک ازش نپرسیده بودم 😐🤦🏻‍♀️

شوهر من همیشه بهم فحش میده و حرفای نامربوط میزنه

یه بار گفتم خدا از ادمی مثل تو نمیگذره حتی صد تا کار خوبم برا مردم بکنی

گفت اینا گناه نیس ، گناه فقط اینه به مادرت بدی کنی دل اونو بشکنی

شوهره من با اینکه خوبه ولی دقیقا ماه پیش حرفی زد که تا مغز استخونم سوختم 

عزیزم

میگن راحت دل میشکنن 

شوهر منم بارها ی چیزایی گفته

البته من از خجالتش درمیام 

وگرنه میپوکم از حرص

منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوهرم برگشته می گه اگه مشکل ازمن بود تو تاالان من ول کرده بودی درصورتی که شوهر من من خوب می شناسه بعدش الانم یه ادم بیکار اس پاس بخدا هیچ پول دیگه برامون نمونده دارم با فقر بدبختیش می سازم اینارو تو چشمش نمیاره 

دیشب خیلی دلم شکست 

عزیزم میگن راحت دل میشکنن  شوهر منم بارها ی چیزایی گفته البته من از خجالتش درمیام  وگر ...

من هیچی نگفتم فقط سکوت کردم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔