2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
این شوهرا رو از کجا پیدا میکنین؟🤯😒 باهاش دهن ب دهن نشو شعورش در همین حده

از اشغال دونی بلاخره تحریم ها هم بی تاثیرنیست...🤣🤣

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقصیر خودته این چ حرفیه میزنی مشخصه حرفت میزنه چرا انقد بی سیاستید باید اون موقع میگفتی عزیزم خداروشکر چیزی نیست نگران نباش با بغلی می‌دونی چقد عزیز میشدی به جای اینکه خودتو یه آدم حسود در برابر مادرش قرار بدی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اتفاقا اونایی که کمتر مادری میکنن پسراشون بیشتر پشتشونن.از بس کم محبت دیدن ازشون هنوزم عقده ی محبت م ...

دقیقا یکیش مادر شوهر خودم تو بچگی همش شوهر مو نفرین می کرده که الهی زیر ۱۸ چرخ بره برنگرده یا همش می زده  ولی از وقتی زن گرفت شد بهترین پسر و مادر  الانم که پیر شده بهش می گم مگه نمی گفتی صدای نفس مادرم رو بشنوم خب برو پیشش بمون زندگی کن تنهاش نذار  بهونه میاره طاقت بیماری شرو ندارم   ۱۰ سال اول زندگی تو یه طبقه با مادرش بودیم همش هر دو می گفتن باید صدای نفس همو بشنویم الان یه ماه هم شده همو ندیدن  فقط می خوان زن و شکنجه بدن نکبت ها

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
چه ربطی داشت الان مگه زن گرفتی باید مامانتو بذاری کنار  اشتباه کردی تو همچین موقعیتی سریع گفتی ...

آفرین به شما وامضای قشنگتون😍

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

عزیزم قطعا همسر شما ،شما رو دوست دارن،حدس من اینه جو متشنج بوده همسرتون از روی حرص وناراحتی این حرفو زدن

طبیعتاً جنس عشقی که همگی مابه پدرومادرمون داریم با عشقی که به همسر وفرزندمون داریم متفاوته و دلیل بر این نیست که فرق میزاریم،مقایسه خودتون با مادر شوهرتون کار اشتباهیه این بار هر چیزی خواستید رک وبدون اشاره به مادر شوهر خواستتون رو بیان کنید

من خودم  شخصا وقتی میبینم  همسرم مادرش رو دوست داره واحترامش رو حفظ میکنه لذت میبرم  شدیدا معتقدم  اگرمردی  به کسی که به دنیا آوردتش ونه ماه سختی رو تحمل کرده احترام نزاره قطعا یه جایی وروزی  هم احترام منو نگه نمیداره، خانمایی که از بی حرمت کردن مادر شوهر توسط همسرشون خوشحال میشن مطمئن باشن یه روز هم خودشون توسط همون همسر بی حرمت میشن

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃

بابا ول کنین دیگه بنده خدا استاتر دیگه اشتی کرده رفته 

شوهرش هم یه حرف بی ربطی از دهنش در اومده گفته حالا ماهم نباید آتیش بیاره معرکه بشیم که

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
تو هم میگفتی اره والا شوهرم پیدا میشه و اینبار با چشم باز خوشگلتر و بهترشو میتونی انتخاب کنی😎

دیگه  انقد به دلم ریخت که همین‌طور زل زدم وهیچی نگفتم در حد شعورش حرف میزنه گلم من خیلی درد ها رو تجربه کردم انقد  که به قول معروف پوستم کلفت شده 

فدای سرت بگو آره راس میگی،پس شنبه آماده باش بریم که مهریه مو بدی.،چون زن،باز پیدا میشه،ولی مادر و پ ...

هیچی نگفتم‌ ولی خودش از سکوتم فهمید چه گوهی خورده بعضی وقتا سکوت از هزارتا جیغ و داد کردن بیشتر طرف و زجر میده

اسی اگه روزی مریض شد همسرت و خدایی نکرده اونروز داداشت هم مریض بود سوپ درست کن بهش بگو داداشم مریضه دارم واسش سوپ میبرم 😉 اگه اعتراض کرد بگو تو فقط یه اسمی تو شناسنامه