2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
کاش بچه نداشتم

این حرف و ای کاش همیشگی منه شوهرم امشب برداشته ت جمع میگه خدایی زن باز پیدا میشه ولی مادر یدونه و تا آخر عمرت دیگه مثل وجود نداره که چی مثلا یعنی اینکه من الان چند ساله رو یه قبر خالی خودمو کشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دقت کنی بحث سر دکتر بردنش نیس بحث سر حرف رکی که تو صورتش کوبیده شده میتونست در جواب اسی بگ ...

بعصی خانمای اینجا اصلا اصل موضوع رو متوجه نشدن یا نمیدونم خودشون مادر شوهر دو بهم زنن.. الله اعلم

این حرف و ای کاش همیشگی منه شوهرم امشب برداشته ت جمع میگه خدایی زن باز پیدا میشه ولی مادر یدونه و تا ...

شماهم درجواب می گفتیدهیچ مردی ارزش دلسوزی وگذشت نداره الاپدرم😏

راست گفته؟؟ شوهر شما هم مامانش الویت زندگیتونه؟؟ 

راست گفته .ته دل پسر ا فقط مادرشون .هیچ زنی بین عشق مادر وپسر تویه این عالم قرار نمی گیره مگر پسر لان معتاد و زیر ۲۵ سال باشه.اونوقت آره

ولی پسرها برا اینکه زنشون ناراحت نشه میگن خانومم.عشق مادر و پسر بیش از حد بالاس یا مادر و دختر.چطور خجالت نمیکشید بین عشق مادر و فرزند قرار میگیرید.مگه با مادرش میتونه بخوابه؟مگه با مادرش س ک سی حرف میزنه؟نه.ولی عاشقانه ولی عاشقانه  ولی عاشقانه دوسش داره و چون مادرش بگیره دیگه مادر نداره

اما پسر عاقل باشه نباید به روش بیاره وخانومشو الویت نشون بده

اما درمورد شوهر بی بند ویار مناز بین ۱۰۰تا زن تونستم پیداش کنم میفهمم الویت منم مامانشه عمشه🤪

چقدر ناراحت شدم عزیزم الان خداروشکر ارامش داری؟

قربونت گلی جان

در کنار تمومه ارزوهای کوچیکوبزرگی ک ازم گرفتن تنهاچیزی ک تونستم نجاتش بدم ارامشه

خداروشکر این ی موردو باهمه تلاشایی ک داشتن نتونستن ازم بگیرن.میدونی ما شمالیا ی مثل محلی داریم ک میگیم چوب به تن میخوره حرف به دل..ینی اون چوبکاریه هرچقدباشه باز فراموش میشه ولی حرفایی ک دلتو میشکنن هیچوقت خوب نمیشه واسه مین مادرشوهرم هروقت میاد غیبت جاریامو میکنم همیشه فقط بهش میگم مامان ولشون کن چیکارشون داری خودشون کم کم خوب میشن کاریشون نداشته باش همشم بهم میگه توهمیشه طرف اونارو میگیری.چون درک میکنم تحمل ی مادرشوهرپدرشوهر و خواهرشوهری که سادیسم تووجودشون هست چقدرسخته و به اون عروسایی ک وسط زندگیشونه چقدرداره سخت میگذره

متاسفانه من باهاشون اصلا درارتباط نیستم وگرنه حتمابهشون میگفتم حرفای ننه ی شوهرو ب یه ورشون بگیرن ب زندگیشون بچسبن حالشو ببرن

همینکه اون سالارو پشت سرگذاشتم خداروشکرمیکنم.درخت صبر تلخه ولی میوه ش شیرینه😉💕

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
ازت سپاس گذارم گلم انشالله خودتم همین ماه صاحب نی نی بشی  برات دعا می کنم عزیزم  بخدا از ...

فدات گلی جان

خداانقدرمهربونه که تو ذهن و درک ماادما نمیگنجه

بسپار به خدا دلتو مطمئن باش از ته دلت دل بدی ب خدات ی کادو خوشگل و صالح و سالم بهت میده

امیدوارم همین روزا تگم کنی خبرای خوووووووب بدی💕سعی کن نمازبخونی.اخرنماز هرچقددلت خواست گریه کن انقدرسبک میشی....

راستی اگه برات امکانش هس طب سنتی خیلی خوبه

اگه بتونی زیرنظر ی دکتر حاذق توی طب سنتی باشی بهت کمک میکنه.و دراخر بازم بهت میگم غصه و خودخوریو بذار کنار.تصورکن ی نینی داری.اون نینی ی مامانه خسته و داغون و بی انرژی نمیخواد چون خودشم خسته میشه

پس بخاطر نینی ک اینده قراره بیادبغلت پرازانرژی مثبت باش.نذارچیزی تورو ازپا دربیاره

بجنگ براش مطمئن باش خدا جنگیدنتو میبینه..

واقعا متاسف شدم چقدر سخت گذشته عزیزم،من خودم دو تا بچه دارم پستی ها و بلندی های زیادی رو گذروندم اما ...

ناراحت نشدم گلی جان هرکسی مسئولیت زندگیش باخودشه

نه خودمو باتو مقایسه میکنم نه شوهرمو باشوهرت

ادما همه چیشون منحصر ب فرده

فقط جنساشون باهم فرق نداره و الا هر مردی ی خصلتی داره

شوهرمن اگه ده تا حسن خوب داره مطمئن باش دوبرابرش ی رفتارای ناپسندم داره.ایناکنارهم قشنگن کنارهم خوبن

فقط صبرمیتونه کمک حال باشه.ب دوستمونم گفتم درخت صبر درسته ک خیلی تلخه ولی میوه ای ک میده فوق العاده شیرینه...

موفق باشی ایشالله گلی جان هرچی خیره برا همتون رقم بخوره اخرسرهم واسه من...

ولش کن جواااااب ابلهان خاموشیست..مگ کم از مامان بابات و خانوادت محبت و ...دیدی ک ب شوهرت رو بزنی نگرانم شو..بزار تو دلت این حرفا بمونه اگ شوهرت اخلاقش ایجوره خودتم ناراحت نمیشی..شوهر سابق منم همی چرتارو میگف زن تو خیابون ریخته ننه بابا پیدا نمیشه وقتی باباش مرد محل ندادم گفتم برو پیش ننه جونت مادرشم همه پول و زمینا رو ب اسم داداش بزرگش کرد ب این یه هزاری نداد اومد ب چ س ناله کردن ک اره مامانم همه رو داده ب داداشم قرض داشتم ب من نداده منم گفتم خوب ننت تورو نزاییده پیدات کردن از درمسجد خلاااااایق هرچ لاااایق..حالم ازش بهم میخورد از بس حرف دهنشو نمیفهمید وقتی جداشدیم پسرمو نمیزاشتم ببینه اونموقع گف بچه مردم بچه مردمو جم میکنه ک دیررررشده بود دیگ هیچ حسی بهش نداشتم..ک و ن ل قش ما ک شادان میگردیم توبرو با مادرجونت فلوت بزن😂😂🤣🤣

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
ببین نباید شوهرت رو بین خودت ومادرش قرار بدی  مرد رو با تحکم نمیشه مهار کرد ولی با زبون خوش چر ...

بعضیا انقد زبون نفهمن هیچی حالیشون نیست گاو به تمام معنان 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
این حرف و ای کاش همیشگی منه شوهرم امشب برداشته ت جمع میگه خدایی زن باز پیدا میشه ولی مادر یدونه و تا ...

تو هم میگفتی اره والا شوهرم پیدا میشه و اینبار با چشم باز خوشگلتر و بهترشو میتونی انتخاب کنی😎

بگو آره دقیقا درست میگی،تو هم در حد یه اسمی تو شناسنامه ام که ممکنه خط بخوره،و فقط عابر بانکی.

ولی مادرم تو قلبمه،چون از وجودشم.♥️

😎😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍👍

فدای سرت

بگو آره راس میگی،پس شنبه آماده باش بریم که مهریه مو بدی.،چون زن،باز پیدا میشه،ولی مادر و پدر نه.