2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
میشه ب منم بگی چ روش‌هایی انجام میدی ،مادرشوهر من تا گلایه کنم میکه اگه بابات خونه راهت میده برو جدا ...

اولین کار اینه که به یه ورت نباشه خانوادت باشن پشتت یا نه خانواده های شوهرا وقتی می بینن عروس ساکته همگی میریزن سرش باید اول خودت خودتو دوس داشته باشی...  یه مهارت هنری یا ارایشی یاد بگیر اگه شوهرت موافقه دستت بره تو جیب خودت..  فاصله تو هم با خانواده شوهر حفظ کن نذار اذیتت کنن مستقیم تو روشون حرف نزن بدتر لج میکنن..  غیرمستقیم تیکه بپرون جیگرت خنک میشه..  اینو بدون یه زن ستون یه خانوادس اگه بشکنی دیگه تمومه به خودت برس خوشگل کن و خودتو ازشر قرصای اعصاب و این چیزای چرت خلاص کن...  تا به ارامش مطلق نرسی نمیتونی اونارو خفه کنی پس اول به خودت بیا عزیزم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش میگفتی برای بقیه امورات زندگیت از جمله زناشویی و بچه دارشدن و بچه بزرگ کردن و غذا درست کردن و خونه جمع کردن و الی آخر  هم به مادرت مراجعه کن چون من فقط یه اسمم تو شناسنامه😏😏 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

وقتی مریض شد اصلا براش هیچ کار نکن 

زنگ بزن اسنپ بیاد ببردش خونه مادرشوهرت 

خیلی حالش جا میاد موقع مریضی. دیدی مردا وقتی مریض میشن مثل بچه ها میشن. اونوقت باید بفرستید مامانش وظیفه مادریشو براش انجام بده.

اتفاقا خودمم درگیر چنین مادرشوهر و شوهری هستم ولی چون خودمم از خدا میترسم بین همسرم و مادرش جدایی ن ...

ببخشید عزیزم اسی اصلا بحثش جدایی انداختن بین مادرشوهر و شوهر نیستااااا..بحثش بی عاطفه بودن شوهرشه.. فکنم با پیامی ک  شما دادی زمین تا آسمون فرق داره

این کامنت باید قاب گرفته شه

لطف داری  

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
ببخشید عزیزم اسی اصلا بحثش جدایی انداختن بین مادرشوهر و شوهر نیستااااا..بحثش بی عاطفه بودن شوهرشه.. ...

اتفاقا شوهرش خیلی با عاطفه هستش

کسی که قدر زحمات مادر رو بدونه و تا اخر عمرش فراموش نکنه یعنی انسان به تمام معنی. حالا بعدا که دیده اسی به خاطر حرفش ناراحت شده دل اونم به دست اورده این یعنی همتون تو دلم جا دارین 

استارتر خودش در اون موقعیت قرار بگیره شاید خودش هم همون کاررو بکنه 

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
ببخشید عزیزم اسی اصلا بحثش جدایی انداختن بین مادرشوهر و شوهر نیستااااا..بحثش بی عاطفه بودن شوهرشه.. ...

پدرم مریض بود کل زندگیم و بچه هارو ول کرده بودم یک ماه تمام پیش بابام در بیمارستان بودم و کس دیگه ای رو نمیذاشتم پیشش باشه چون با من راحت بود

همسرم و بچه ها اونقدر عاقل بودن و منو درک می کردن اصلا شکایتی نمی کردن

حالا اگه ما خانمها در این شرایط بودیم دادو هوارمون عالم رو ورداشته بود

اتفاقا شوهرش خیلی با عاطفه هستش کسی که قدر زحمات مادر رو بدونه و تا اخر عمرش فراموش نکنه یعنی انسان ...

عزیزم من از عاطفه شوهر اسی خبری ندارم بر اساس حرفای اسی گفتم 

ب هر حال رفتار بسیار تا بسیار زشتی با خانمش داشته