2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

چقدر بعضی مردا اخه عجیب غریبن بخدا

بگو خوب اگر مادرتو میخواستی زن برای چی گرفتی

انقدر بدم میاد از مردایی ک پشت زنشون نیستن

شوهر منم اولا همینجور بود اوایل ازدواج الحمدالله الان درست شده

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
چقدر خوشم اومد از دخترت که قدرت نه گفتن داره آفرین به شیوه ی تربیتت 👏🏻👏🏻

تازه شوهرم میگه هرجور خودت بار اومدی بچه رو تربیت نکن.امشب میگفت وای چقدر حرص خوردم 

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بعضی مردا اخه عجیب غریبن بخدا بگو خوب اگر مادرتو میخواستی زن برای چی گرفتی انقدر بدم میاد از ...

منم فکر میکردم درست شده یه سه چهار سالی اوکی بودیم،تا اینکه فهمیدم مردای بچه ننه درست نمیشن فقط باید کنترل شن

مال ما ده سال گذشته ،انقدرم دهن بینه هر چی خانوادش بگن قبول میکنه

شوهر منم خیلییییییییییییییی دهن بین بود جوری انگار از خودش اصلا فکر نداشت اونا عین ربات بهش دستورالعمل میدادن خداروشکر ازاون دوران گذشتم ولی خیلی تلاش کردمو سختی کشیدم تا گذشت

هفتمین کاربریمه🤗

حالا اکثر این پسرهای مادر دوست زمان مجردی برای مادرشون تره هم خورد نمی کردن؛ وقتی متأهل میشن تازه یادشون میاد که مامان توی قلبشونه 😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
منم فکر میکردم درست شده یه سه چهار سالی اوکی بودیم،تا اینکه فهمیدم مردای بچه ننه درست نمیشن فقط باید ...

😆😆

ای خداااااااااااا از دست بچه ننه هاااااا

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

شوهر من مادرشو خیلی دوست نداره ، یعنی میفهمم منو خیلی بیشتر ازش دوس داره 

متاسفانه باباشو دوس داره خیلی ، فوبیای مرگ باباشو داره همیشه

اینجور مردا حس میکنم واس خودنمایی اینجوری حرف میزنن و کاری میکنن ک تو فامیل تو دهن ها بچرخه بگن فلانی واس مادرش جونش میده

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷