2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

چرا همه به اسی میگین 

لابد چیزی گفتی 

شاید کاری کردی 

شاید حرفی زدی 

شاید حسادت کردی 

شاید و شاید وشاید 

چرا نباید زنی که مریضه رو ببره دکتر ؟

چراهمزمان مادر و همسرش رو باهم نبرد دکتر ؟

وظیفشه وظیفشه وظیفشه زنش رو ببره دکتر چون وقتی از خونه پدر در اومد و اومد خونه همسر یعنی دیگه از ذمه پدر در اومده یعنی دیگه وظیفه همسر هست به احتیاجات زنش برسه چه دکتر چه خوراک چه پوشاک چه مسکن 

یعنی چی فرق میزاره بین همسرش و مادرش چرا؟؟ مگه زنش ادم نیست ؟؟  

مادرش مریضی رو تحمل نمیکنه درد میکشه ولی خانمش از اهن ساخته شده ؟؟ چرا ما خانما باید اینقد تمام قصه های زندگی رو بندازیم روی دوشمون اخر سری همسر بیات بگه مادر درقلب منه تو اسمت توی شناسنامه هست فقط

ای داد بی داد از قضب خداوند

چرا همه به اسی میگین  لابد چیزی گفتی  شاید کاری کردی  شاید حرفی زدی  شاید حس ...

تاره میگن لباس میخوای، به مامانت بگو بگیره برات.

امروز فهمیدم هزار جور حرف از من در آورده به مادرش گفته، که برام غذا درست نمیکنه خونه تمیز نمیکنه، همش بیرونه. با اینکه از وقتی ازدواج کردم دو سه بار رفتم اونم برای آرایشگاه که از خودش اجازه گرفتم. اصلا فک نمیکردم کسی تا این حد پست باشه. به خاطر اینکه بریم با اونا زندگی کنیم و اجاره خونه نده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونیم مردا دقیقا چی میخان  که براشون انجام بدیم که ادم بشن

چون بیشترشون دیگه مرد نیستن، فقط اسمشون روشون مونده . انتظار دارن زنا هم خرجشونو بدن هم کلفتی کنن هم آب بخورن اجازه بگیرن. اصلا هیچ وقت کسی فک نمیکنه همچین شوهری گیرش بیاد

میگفتی آها پس مادرتم یه اسمه تو شناسنامه بابات 

که میشه برداشتش 

عوضش کرد 

برا همین تو باید بهش برسی 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

توام در جواب بگو اسمت رو شناسنامه بچمه غیر از پدر بچه کسی نیستی برام

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
چون بیشترشون دیگه مرد نیستن، فقط اسمشون روشون مونده . انتظار دارن زنا هم خرجشونو بدن هم کلفتی کنن هم ...

خیلی حق گفتی بخدا.

مردا دیگه مرد نیستن اصلا خصوصیات زن و مرد برعکس شده.ناز و لوس بازیای پسرا از دخترا بیشتره الان

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بیشتر از ۱۰ساله 😁

ای جانم

نکنه کم سن و سالی 🙂

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
ببخشید ولی چقدر بی شعوره

انقذم تعداد این بیشعورا زیاده ،شوهر من تازه خرجی هم نمیده میکه تو کی منی ؟دختر باباتی ،از شکم ما میزنه میده ب مادرش ،من همش تو نداری زندگی میکنم .خودم گلیم خودمو میکشم اصلا مسئولیت منو قبول نمیکنه