2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
ربطی به عاشقی نداره از نظر طب سنتی ا-ر -ض-ا شدن زن و مرد اون لحظه موثره

بله دقیقاً ، زن عاشق باشه به طور کلی ( یا اینکه اون لحظه زن زودتر به ارگاسم برسه بچه دختر میشه و بالعکس

چون آبِ مرد طبعش گرم و تر است و محیط رحم را گرم میکند جنین پسر میشه " بعدها در ۲ ماهگی تبدیل به پسر میشه ها چون جنین ها همشون مونث هستند اگر محیط رحم گرم باشه تبدیل به پسر میشه ، آبِ زن طبعش سرد و تر است و محیط رحم سرد میشه و جنین دختر میشه .

درکل نباید هیچ وقت همسر رو در جایگاه مقایسه خودتون با خانواده اش بذارین،نتیجه خوبی نداره

و اینکه دنبال کسب توجه و محبت نباشین،زنی که برای خودش ارزش قائل باشه و طلب مهر نکنه جذاب هست

من چندسال اول زندگیم دنبال همسرم بودم تا برام وقت بذاره،همیشه هم فراری بود

از وقتی سرسختانه برنامه ریزی کردم و برای تمام روزم کار داشتم،حتی کار های بیمزه مثل مرتب کردن کمد یا هوا خوردن تو حیاط،بجای من همسرم سمت من میاد 

و چقدر حرص میخورم برای اون وقت هایی که گدایی محبت میکردم،ساعت ها قهر و گریه برای من بود اما اون اصلا یادش نبود که من اینجا ناراحتم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقاً ، زن عاشق باشه به طور کلی ( یا اینکه اون لحظه زن زودتر به ارگاسم برسه بچه دختر میشه و بال ...

در تبدیل جنین دختر به جنین پسر ، آلت تناسلی آخرین اجزا است که تغییر میکنه و بقیه ی اجزا از قبل تثبیت میشوند  ( بعضی از اجزا از قبل تشکیل شده اند به جز آلت تناسلی ، به همین خاطر است که مردان هم پستان دارند یا پروستات همون رحم است که رشدش متوفق شده است و کوچک مانده است 

این مزدا تو زندگی مشترکشون از هیچ تلاشی برا از چشم انداختن خودشون دریغ نمیکنن،بعد سالها بعد که زنو خ ...

اره بخدا کسی جلو شو نمیگیره اصلا عشق مادروفرزند واقعیه 

ولی دلیلی نداشت دلمو بشکنه

حرف های سطح پایین اکت های سطح پایین  یه ذره رو خودت کار کن زن  😂😂😂 رو جنبه ات هم هم ...

رابطه ی مادر با پسر شده دید باز 😁 باشه 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
باکفش من راه نرفتی پس راه رفتنمو قضاوت نکن اون مادری که پسرزاییده تا بشه شوهرمن حتی حاضرنشد ی کادو ...

واقعا متاسف شدم چقدر سخت گذشته عزیزم،من خودم دو تا بچه دارم پستی ها و بلندی های زیادی رو گذروندم اما برای تو فرق میکرد، قضاوتت نکردم دوستانه صحبت میکنیم، ما متن مینویسیم و تبادل نظر میکنیم،ناراحت نشو❤

اینجور مواقع نباید ضعف نشون بدی بلکه باید تعریف کنی باید بگی چه کارخوبی کردی مامانتو بردی دکتر همون ...

عزیزم پدرشوهر من با اینکه وضعش خوبه مدام از شوهرم پول میگیره من خیلی سر این موضوع با شوهرم دعوا میکنم که خودمون وقتی نیاز داریم چرا میدی بابات که هی مبل و دکوراسیون خونه را عوض کنه اما شوهرم میگه وظیفمه ، من چیکار کنم که دیگه دست بر داره من خودما بکشم اثاث خونه را عوض نمیکنه میگه همینا خوبند اما به پدرش میده هی وسیله عوض کنه 😢😢😢

بله دقیقاً ، زن عاشق باشه به طور کلی ( یا اینکه اون لحظه زن زودتر به ارگاسم برسه بچه دختر میشه و بال ...

واااا..کلا علم ژنتیک رو زیر سوال بردی..

از اول لقاح مشخص میشه جنین دخترخواهد شدیاپسر..کروموزوم yتعیین کنندست..اگه باشه پسر میشه واگه نباشه دختر..

مادراین وسط تعیین کننده نیست..چون جفت کروموزوم‌های مادرxهستن..که یکیش رو میده بچه..اون‌یکی کروموزوم تعیین کنندست توسط پدر به بچه داده میشه..اگه xباشه دختر میشه واگرyباشه پسر

من  تعیین جنسیت تو طب سنتی خوندم

کل علمو بردی زیر سوال ک دختر جانم عزیزم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم