2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
مرد عاشق تر باشه بچشون پسر میشه ، زن عاشق تر باشه بچشون دختر میشه  به قولی منی مرد غلبه کند [ ...

خرافات خرافات خرافات

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من فقط سه صفحه از کامنتا رو خوندم.نمیدونم کسی باهام هم نظره یا نه، ولی  استارتر عزیز واقعا حرفی ...

سلام خدا قوت جرا هم زن ها سختی بکشن مردا باید سختی بکشین. تازه خوده استاتر م مریض بوده چرا اونا نبرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکسی واسه آدم مادرش نمیشه من موافق حرفاش نیستم اما خودت نباید خودتو بیاری در مقام قیاس مادرش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوه ...

عزیزم ایشالله خدابهت نظرمیکنه و این ماه مامی میشی

منم دوماهه تو اقدامم تازه ١٣ساله ازدواج کردم تاحالااقدام نکرده بودیم 

ولی ماه اول ک اقدامم نگرفت ب شوهرم گفتم اگه خدایی نکرده من یامشکل داشته باشم ی روزم نمیمونم چون میدونم بچه دوس داری و منم همینطور اگه تو خدایی نکرده مشکل داشته باشی هم نمیمونم حتی ی روز

حسم بهم میگفت ک اون میخوادهمچین چیزی بهم بگه و من پیش دستی کردم بهش گفتم 

الان ب شدت میترسه ک منو ازدست بده و زندگیش ازهم بپاشه

برا همین سریع زنگید ب دکترم ی وقت گرفت ک بریم براش ازمایش اسپرم بنویسه رفتیم انجامم داد ازمایشو

ب نظرمن چون زن هستین انقدر خودتونو ناتوان نشون ندین ک مردا سوارمون شن

ما خانما موجودات ضعیفی نیستیم

بابام همیشه میگه قدیما سعید بود الان سعیده هم هس وحید بود الان اسم وحیده هم هس

بعد میگه مرد ضعیف بود زن شد ضعیفه

اینارو ی مرد میگه ک پنجاه سال با زنش زندگی کرده و ازش هشت تا بچه داره...

زن ضعیفوناتوان نیس ک سرکوفت بشنوه ک اگه من بودم تومیرفتی ولی من پات موندمو..فللنه و بهمانه

قدر خودتو بدون تو باارزش ترینی تو زندگیت و بعد شوهرته

ایشالله ک ب زودیه زود مامی شی گلی جان

برات پنج بار ب نیت پنج تن آل عبا  دعای حاجت میخونم گلی

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
دست رو قران گذاشتم جلوش گفتم اون اسمو برمیدارم

اینقدر هیستریک و بیفکر نباشید!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خودت حرف زدنت رو با گارد گرفتن نسبت ب مادرش شروع كردي بالاخره خودت بهتر ميشناسيش ك از اين پسراي نيس ...

خیلیا بهم گفتن چرا تاپیک زدی ولی خیلی کار خوبی کردم تاپیک زدم ،چون خیلی چیزا باد گرفتم

چرا شما درمورد هم نوعتون همین را رعایت نمیکنید اونم زنی که همسر شما را باردار بوده و زحمت بززگ‌کرنشو ...

فکر کنم متوجه نشدین من بارها گفتم تو خونه با بچه کوچیک تنها بودم و مریض ولی مادرشون اطرافش شلوغه،مسئله اینه