2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
زیبا بود 🌿

مرسی عزیزم لطف داری😍🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر من پنج تا پسر داره،  همیشه شوهرم جان فدایی مامانش بود تا ی اخ میگفت این بدو بدو میرفت و من اعتراض ک میکردم چهارتا پسر دیگ داره چرا همش تو میری اگ منم مریض بشم بازم برا مامانت میدوی اونم همیشه میگفت ن اگ همزمان مریض بشید قطعا کنار تو میمونم،  از قضا همین اتفاق افتاد و مادرش زنگش زد ببرتش دکتر منم مریض بودم هی پشت گوشی اشاره کردم بگو نمیرم. مادرش باهاش قهر کرد و بدون خدافظی گوشی روش قطع کرد اخر بار شوهرم هی میگف مامانم گناهههه داشت نزاشتی ببرمش. گفتم پس برا من روضه میخوندی این همه سال ک اگ مریض باهم بشین اولویتم تویی🫤

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

همیشه ترسم برای ازدواج همین بود که اولویت همسرم نباشم

قطعا برای هر کسی پدر و مادرش تکرار نشدنی هستن ولی جنس علاقه به همسر فرق داره.واقعا تا ابد زن و شوهر پیش هم میمونن.

حتی من فکر میکنم که با ازدواج رابطه فرزند با پدر و مادرش تعدیل میشه و دیگه اون وابستگی قبل رو نداره و شخصیتش بالغ میشه.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

منم ۵ سال ازدواج کردم شوهرم ۶ سالش بوده میفرستنش خونه خاله بره مدرسه اینا زندگی روستایی داشتن شوهرم تا بره دانشگاه یه سال خونه عمه خاله دایی پدربزرگ عمو اینا بوده

خلاصه تو همه فامیل شوهر من که سربار بوده میره دانشگاه و از قضا کار گیرش میاد تهران

پدرشوهرم میبره و ۳تا برادرشوهرام ارثشون میخوان که فقط یه زمین تا سقف  رسیده بوده که شوهرم برای مادرش تکمیلش کرده بوده شوهرم سهم همرو میخره چه خواهر و برادر که مادره آواره نشه بماند که برادرشوهرا هرکدوم چن. سال توش بودن

این خلاصه اینه که شوهرم با وجودی که محبت از هیچکس ندیده عاشقونه

اولویتم اول اونا بود تا من و بچم

خلاصه خدمتت آرز شم 😂😂 روزگارش کردم روزگار سگ همش دوا جنگ هنوزم عاشق ننه هست ولی مثل سگم از من میترسه جلو من حرکتی نمیزنه دزدکی از من میره کلا خرجش شوهر من میده ما مستاجریم اون تو خونه ما هست

ولی کلا از من میترسه جلو من که هستیم اول نگا من میکنه بعد حرفش میزنه بماند که پشت سرم غیبتم میکنه براشون پولشون میده بیرون میبرتشون مارو نمی‌بره ولی منم میفهم و جنگ بپا میشه😂😂

حتی اگر ته دلش رو میدونستی نباید می‌گفتی ک‌بشنوی. 

شاید تو شرایط خوبی نبوده و رک و بی فکر حرف زده‌.

هرکسی جایگاه خودش رو داره .

ازین حرفها بیا بیرون و مسابقه و رقابت رو بگذار کنار 

یک مدت طولانی برو تو تیمش 

مثلا مامانش رو برد دکتر بگو چ خوب کردی بردیش یا ...

اونوقت ببین چطوری میاد تو تیم تو. 

مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

اون موقع نگاهشون هم نمی‌کردند 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                             ای عزیز زهرا خودت میدونی که داداش گلم توی چه شرایطی هست خودت کمکش کن نجات پیدا کنه از این شرایط   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی آمین🌹🌹خیلی وقت بود با این کاربری نمی اومدم سایت چون بلد نبودم میترسیدم نه بگم 😒😒 چون خیلی از دوستان لطف داشتن و توی تاپیک های مختلف دعا و چله تگم میکردن و نمی‌تونستم بگم نمیتونم بخونم چله روی چله صلوات و سوره و دعا روی هم تلنبار شده بود و کلی سختی و عذاب وجدان می‌کشیدم تا نصفه شب می‌نشینم و چله و دعا می‌خوندم نمی‌گم بد بود اما برام سخت بود یهو گذاشتم و رفتم با کاربری دیگه اومدم الان با روحیه بهتر با اعتماد به نفس بیشتر اومدم لااقل یاد گرفتم وقتی نمیتونم کاری رو انجام بدم محترمانه بگم نه 🌹🌹♥️♥️♥️

نه که بکم کار من درسته ولی من یه  دختر ۳ ساله دارم عاشق باباشه

نمیتونم ازش جدا بشم وگرنه خیلی حرکات زشت از شوهرم دیدم که همیشه من تنها بودم اون پیش خانوادش 

ولی جز این کارش بقیش رفتارش خوبه 

خوشبختانه ما تهرانیم اونا شهرستان ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله داریم وقتی میایم شهرستان من خیلی ناراحت و عصبی میشم از رفتارش ولی ..‌‌

بعضی وقتا بخاطر زندگی آدم باید فداکاری کنی

اخ گفتی

به نظر من که تحت تاثیر حرفای مادرشونن. چند روز پیش گله کردم به مادرش که فلانی وقتی مریضم تو خونه حتی یه احوال ازم نمی پرسه! برگشته با خوشحالی می گه، بچه های من یه جوری تربیت شدن که انقد غرور دارن که فقط حال خودمو جویا می شن!!!!!!!