2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

ببين عزيزم تقصير مادرش نيس مقصر شوهرته كه اومده همچين حرفي زده حرفش زشت بود  تو ازش خواسته بيجا نداشتي فقط خواستي به تو هم توجه كنه نگفتي كه نرو پيش مادرت . حتي اگه شوهرت تو قلبش هم مادرش بيشتر دوس داره ولي نبايد به زبون بياره ميخواسته حرصت بده شايد دلش از جايي پر بوده مگه نه كه ختما دوستت داره كه باهات زندگي ميكنه و ازدواج كرده 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم جای شما باشم دلم میخواد، ولی از یک زوایه دید دیگه اون شخص از زحمات مادرش قدردانه،  و ا ...

یعنی برای قدردانی از زحمات مادرش باید به همسرش اینجوری بگه؟

راههای یهتری هم برای قدردانی هست

هر شخصی چه خانم چه آقا به امید خوشبختی و تجربیات خوب تشکیل زندگی میده نه به این امید که اولویت دوم یا سوم یا چهارم هم باشن

تا بحال ندیدم زوجهایی که اولویت هم نیستن خوشبخت باشن

همیشه یه کدورت و کینه بینشون هست و تأثیر مستقیم و منفی روی فرزندانشون میزاره

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
سوره مزمل و سوره جن (شب نخونید) محبت زن وشوهر .رو شربت بخونید هر دو بخورید

واسه برگشت و پیام دادن کسی چیزی نمیدونی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ردای خارجی یعنی خوبند ؟اینطوری نیستند؟

مرد های خارجی پیامبر نیستن 

شاید سنگ زن های دیگه رو به سینه به بزنن ولی لااقل بعد ۱۸ سالگی از خانواده به طور کل جدا میشن و تا آخر نوکری خانواده و فامیل نمیکنن 

شوهر من مادرشو خیلی دوست نداره ، یعنی میفهمم منو خیلی بیشتر ازش دوس داره  متاسفانه باباشو دوس ...

به من بابت این کامنت حمله کردن ولی واقعا تربیت توی ایران اشتباهه

باید مرد یاد بگیره که از خانواده جدا شده 

و مثل خانوم ها که خودشون رو وقف همسر میکنن 

خودش رو وقف همسرش کنه