2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

اسی یه مدت دست از مقایسه بردار..به نظرمن شمابرادروداییتون روچماق کردید هی توسرهمسرتون می زنید ..اگرهمسرتون درقبال شماکاری انجام میده تشکرکنید وپیش بقیه ازکارش واخلاقش تعریف کنید ..ببین معجزه می کنه ..مردها ی ایرانی خانواده دوستند ومادر براشون مقدسه وهمسر وبچه هاهم جایگاه ویژه ای دارند..شما دیگه به روش نیارکه چرا مادرت روبیشتردوست داری .چرا میری آنجایه مدت بی خیال شو ..کم کم این رفتارش روکنارمیزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیدونی تو چه وضعی بودم داشتم آتیش میگرفتم،زن مریض خودشو تنها گذاشته اونوقت مادرش ک پسر مجرد و ش ...

درکت میکنم ولی فایده نداره با این کار بدتر تحریک میشه فقط اسم خودتو بیار خونشونم خودت سر بزن هر چند وقت 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
همین مردان ک باعث میشن ادم نسبت ب مادر شوهر بد بین بشه اگ بین هیچ کدوم فرقی نزارن هردو همو دوس دارن ...

بهش گفتم با خانوادت انقدری مشکلت  ندارم  ک توی عقده ای داری نفرت ایجاد میکنی بین همه

چه ربطی داشت الان مگه زن گرفتی باید مامانتو بذاری کنار 

اشتباه کردی تو همچین موقعیتی سریع گفتی کاش به فکر کنم بودی 

هیچوقت خودتو با مادرش مقایسه نکن چون قابل مقایسه نیستید 

الان من شوهرمو در جایگاه همسر بودن بچه مو در جایگاه فرزند و مادرمو در جایگاه مادر بودنش دوستشون دارم اصلا مدل دوست داشتنشون فرق داره باهم 

شوهرتم بد گفته ولی منظورش این بوده که مادر یک دونه است 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
همچین از چشمم افتاده که پیاماشو هموز باز نکردم،دوس ندارم ببینمش ،همش تو اتاقم

خودتو کلا سرگرم کن انگاری وجود خارجی نداره ..البته ی مدتی 😁😁بعدش ک اومد سمتت بهش بگو همه حرفات و احساست و خواسته هاتو 

همچین از چشمم افتاده که پیاماشو هموز باز نکردم،دوس ندارم ببینمش ،همش تو اتاقم

واقعا حق داری میفهمم حالتو اصلا به زور سعی نکن خودتو به حالت قبل برگردونی اگه شوهرت بخواد خودش باید بیاد رابطه رو درست کنه