چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر من هفتمه.۱۲ میخوابه.یه ربع ۷ پامیشم بیدارش میکنم.صبحونه خور نیس.پول میبره از بوفه مدرسه یه چیزی میگیره.یک میاد.ناهار میخوره دیگه به من کاری نداره.درسشو میخونه.تو گوشیشه.اهنگ گوش میده.کلاس اول سخته هی باید به درس برسی😐
شب ده میخوابیم ۶/۵ بلند میشیم پسر کوچیکم کورن فلکس میخوره بزرگه نان و شکلات صبحانه لباس و کیف از شب قبل حاضر میکنم ،خوراکی هم شیر و کیک و دو مدل میوه میدم میبرن،بزرگه نهمه،کوچیکه اول ،فقط با کوچیکه درس کار میکنم
منم نه یا نهایتا۹ونیم میخوابن صبح ۷بیدار میکنم تایک ربع ب ۸ باید مدرسه باشن
منم میوه خورد میکنم لقمه یا پنیر و گردو میزارم یا الویه از شب قبل آماده میکنم صبح لقمه میکنم ببرن
بیشتر مواقع خودم دیگ نمیخابم در طول روز هم باهاشون کار. میکنم ولی روزی یکبار حتما باید بزنم بیرون چون واقعا کلافه میشم و خسته