2777
2789
عنوان

اطلاعات مربوط به بیمارستان،دکتر و هزینه زایمان مامانای 95

| مشاهده متن کامل بحث + 130313 بازدید | 160 پست
گفته شما که سقف بیمه تون 5 تومن هستش حدودا 200/ 300 تومن اضافه باید بدید اونم برا یه شب بستری با اتاق دوتخته اگه اتاق خصوصی بخوایید هزینه اش 200/300 تومنه ان ای سی یو برا زردی گفته شبی 700 تومن اما ورودیش یک میلیون میگیره اگه با احیا باشه شبی 1500 به بالاست
به کرم های اطرافتان پیله نکنید!!! توهّم پروانه شدن می گیرند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ه یجورایی تلویحا گفته طبیعی نداریم منم تو تاپیک بیمارستان پیامبران شاید کلا 4/5 مورد دیدم طبیعی هستن بیمه تکمیلی من ایرانه گفتن طرف قراردادشونه احتیاج به نامه و اینا نیست بیمه تامین اجتماعی رو هم خودشون کم میکنن
به کرم های اطرافتان پیله نکنید!!! توهّم پروانه شدن می گیرند...
خانوما من زایمانم اواخر تیر یا اول مرداده. ممنون میشم اگه کانال ت ل گرامی برای مادرایی که اینموقع زایمان می کنن، وجود داره بهم معرفی کنید.
فکر می کنم هنر اصلی، هنر فاصله ها باشد، زیاد نزدیک به هم می سوزیم، زیاد دور یخ می زنیم!
صنعم جان دکترت پریسا مقتداییه؟آخه دکتر من مقتداییه و همین بیمارستانا میره و من قراره گلستان زایمان کنم.یک و نیم هم جدا دستمزد دکتره.راجب بیمارستان لاله هم زنداییای من هر جفتشون اونجا سزارین کردن و خیلی راضی بودن.بیمارستان خوبیه خیالت راحت
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
سلام منم قراره بیمارستان نیکان برم زایمان کنم همیشه اونجا میرم فوق العاده تمیز شیک هتلین قوی داره و مسئولین و کادر درمانیشم با احترام رفتار میکنن بخش زایمان هم خیلی خوب و مناسب بود و قسمتی که همراهان منتظر هستن هم شرایط برای راحت بودنشون فراهم بود
2810