2777
2789
عنوان

اطلاعات مربوط به بیمارستان،دکتر و هزینه زایمان مامانای 95

| مشاهده متن کامل بحث + 130313 بازدید | 160 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من‌ اردیبهشت ماه زایمان دارم . میخواستم در رابطه با بیمارستان پارسیان بدونم کسی هست بهم اطلاعات بده که بلوک زایمانش خوبه ،بده چه جوریه ؟ من دکترم چهار تا بیمارستان هست موندم کدوم را انتخاب کنم . پارسیان . عرفان . لاله . گاندی

سلام. مامانا دکتر من هم تو بهمن زایمان میکنه و هم تو بیمارستان جم ولی اصرار داره چون جفتت پائینه فقط باید بری جم. جم هم طرف قرارداد بیمه ما نیست. ولی چاره ای ندارم. کسی راجع به بیمارستان جم اطلاعات داره؟

من زایمان اولم سال 87 بیمارستان دی بودم . از همه چی هم راضی بودم. سزارین شدم. بیهوشی کامل. بی هوشیم خیلی خوب بود. دکترم دکتر اکبری اسبق بود. خیلی خوب عملم کرد. حیف که این بار نمیتونم برم پیشش. 

سلام دوستان دکتر من دکتر منیره نجات اخلاقه بیمارستان نیکان محب کوثر بهمن و سورنا کار می کنه ازین بیمارستان ها فقط بهمن به ما نزدیکه اگه اطلاعات جدیدی راجه به این دکتر و این بیمارستان دارید ممنون می شم بگین 

کی تازگیا تو بیمارستان نیکان زایمان سز کرده 

هزینه ش چقدر میشه؟

و آیا شوهر هم میتونه بیاد داخل اتاق عمل ؟

در مورد کادر درمانی هم میشه بگید که چطور هستن؟

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...

عزیزم من بیمارستان گلستان رفتم که طرف قرارداد بیمه تکمیلیم که نیروهای مسلح هست بود.هزینه بیمارستانم ...

سلام عزيزم 

منم پيش ايشون ميرم 

شما طول بارداري هم مسموميت داشتي؟

علايمت چي بود بعد ٥روز؟

منم متاسفانه مسموميت دارم 

سلام به همگی 

برای همه آرزوی سلامتی دارم ، من 22 مهر خدا بخواد میرم برای سزارین بیمارستان بهمن . می خواستم از عزیزانی که جدیداً تو این بیمارستان زایمان داشتن سوال کنم آیا از برخورد پرسنل راضی بودین ؟ رسیدگی شون خوبه ؟ اتاق خصوصی بهتره یا دو تخته ؟ لطفاً کمک کنید تا جلوی هزینه های بی خود را بگیریم . و اینکه فیلمبرداریش ارزش داره یا نه ؟ ممنون و سپاسگزارم - 

پاینده و پابرجا باشید 

سلام به همگی  برای همه آرزوی سلامتی دارم ، من 22 مهر خدا بخواد میرم برای سزارین بیمارستان بهمن ...

بهمن عالیه

من دوستم تونجا تازه زایمان کرد

فیلمبردارم گرفت از اول تا آخر بود 170 گرفت

آلبوم و کلیپ تولد و عکسم داد بهشون ارزشش و داشت

رفتارشون هم میگفت عالیه

خدایا …با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و نا ممکن ها ممکن …دوستت دارم
Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
2810