2777
2789

دوستان سال گذشته من گیر یه مدیری افتادم که خدا نصیب گرگ بیابون  نکنه فوق العاده بد دهن و بی تربیت و دور از ادب و فرهنگ بود سر هر چیز پوچی به من گیر میداد بخدا من محبوبترین معلم مدرسه م و دانش اموزا و اولیا عاشقم هستن ولی این مدیر ع...وضی به من توی  ارزشیابی کمترین نمره رو داده به تازگی هم بازنشسته شده و گورشو گم کرده ولی هیچوقت نمیتونم ازش بگذرم واسه من نمره و اینا اهمیت نداره چون تاثیری نداره تو زندگیم ولی اینکه قلبمو شکست و کلی استرس بهم وارد کرد هرگز فراموش نمیکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سوالی ازت دارم 

منم دارم معلم میشم 

این که بعضی ها میان از مدیر ها بد میگن و داستان های اذیت کننده تعریف میکنن ، خیلی باعث ترسم شده 

یعنی همه ی مدیر های مدرسه بدجنس هستند؟

مثلاً چجوری معلم ها رو اذیت میکنن

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم یه سوالی ازت دارم  منم دارم معلم میشم  این که بعضی ها میان از مدیر ها بد میگن و دا ...

گلم من که متاسفانه مدیر خوب ندیدم کلا محیط معلما برعکس چیزی که میگن محیط خوبی نیس خانما خیلی زیر آب همو میزنن پشت هم کلی حرف دارن ولی در کل یه سری مدیرا مثله مدیر قبلی من واقعا بدجنس و عوضی به تمام معنا هستن فقط کافیه از یکی خوششون نیاد 

گلم من که متاسفانه مدیر خوب ندیدم کلا محیط معلما برعکس چیزی که میگن محیط خوبی نیس خانما خیلی زیر آب ...

وای خیلی بده که...

پس بهترین راه اینه که با هیچکس صمیمی نشیم و سرمون فقط به کار خودمون باشه و فقط در حد احترام با مدیر رفتار کنیم

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
وای خیلی بده که... پس بهترین راه اینه که با هیچکس صمیمی نشیم و سرمون فقط به کار خودمون باشه و فقط د ...

والا منم اصلا با هیچکس خودمونی نمیشم حتی زنگ تفریح هم تو کلاسمم ادمی که بد باشه به بقیه میپیچه حتی اگه کسی کاری بهش نداشته باشه