دوستان سال گذشته من گیر یه مدیری افتادم که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه فوق العاده بد دهن و بی تربیت و دور از ادب و فرهنگ بود سر هر چیز پوچی به من گیر میداد بخدا من محبوبترین معلم مدرسه م و دانش اموزا و اولیا عاشقم هستن ولی این مدیر ع...وضی به من توی ارزشیابی کمترین نمره رو داده به تازگی هم بازنشسته شده و گورشو گم کرده ولی هیچوقت نمیتونم ازش بگذرم واسه من نمره و اینا اهمیت نداره چون تاثیری نداره تو زندگیم ولی اینکه قلبمو شکست و کلی استرس بهم وارد کرد هرگز فراموش نمیکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم یه سوالی ازت دارم منم دارم معلم میشم این که بعضی ها میان از مدیر ها بد میگن و دا ...
گلم من که متاسفانه مدیر خوب ندیدم کلا محیط معلما برعکس چیزی که میگن محیط خوبی نیس خانما خیلی زیر آب همو میزنن پشت هم کلی حرف دارن ولی در کل یه سری مدیرا مثله مدیر قبلی من واقعا بدجنس و عوضی به تمام معنا هستن فقط کافیه از یکی خوششون نیاد