2777
2789

دعا میکنم هرکس از ته دل دعام کرد همین ماه به حاجت دلش برسه…

خانوما خیلی دلشکستم.این گره رو فقط خدا میتونه باز کنه.لطفا برام دعا کنید😞🤲🏼✨

هرجس دعا کرد لایک کنه

اجرتون با خدا🌿

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واست صلوات میفرستم 

واسه منم دعا کن 

به خدا دیگه بریدم هر چی از خدا میخام انگار منو نمیبینه اصلا زندگی ندارم نه شب برام معنی داره نه روز فقط آرزوی مرگ دارم

تو رو خدا تو هم از ته دل واسم دعا کن

ممنون عزیزم  عفونت پیشرفت کرده دوباره میخواستن دستگاه رو جدا کنن نتونست تحمل کنه دوباره رفت ...

عزیزم یه کاری بگم انجام میدی؟؟اینو من به هرکس گفتم ازش جواب گرفته…

هرشب تو یه دفتر با مداد برای فرشته سلامتی (میکائیل) نامه بنویس و ازش بخواه سلامتی دخترتو برگردونه و حالش کامل خوب کنه.اون عضوی که اسیب دیده سالم بشه و از هرروز حالش بهتر بشه.

متن هم اینجوری باشه:سلام بر فرشته سلامتی دخترم (اسمش) میکائیل،فرشته عزیز ازت درخواست میکنم که دخترم سلامتیش برگرده و… 

بقیشم هرچی نیاز میدونی بنویس.این کارو تا چهل شب هرشب بدون وقفه انجام بده.من اینکارو واسه بیمارایی که اوضاعشون وخیم بود و دیگه هیچ امیدی نبود گفتم انجام دادن و شفا یافتن خداروشکر.برای منم دعا کن❤️

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
عزیزم یه کاری بگم انجام میدی؟؟اینو من به هرکس گفتم ازش جواب گرفته… هرشب تو یه دفتر با مداد برای فرش ...

چشم 

انشاالله خدا برای کوچولوی منم معجزه میکنه

حاجت روا باشین 🙏 

چشم  انشاالله خدا برای کوچولوی منم معجزه میکنه حاجت روا باشین 🙏

شک نکن عزیزم❤️آمین