2777
2789
عنوان

خواستگار دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست
من نه خواستگار دارم نه دوست پسر دانشگاهم میرم از شانس گ.وه من یدونه پسرم نداریم تو کلاس 

پسرای دانشگاه که کلا همه شون اواره و بدن اصلا نمیشه باشون فکر کرد

همونی که خیلی نایسه هستم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلییییییی کم پیش میاد  سالی یکی یا اصن شاید نیاد😂 الان همه دوس دختراشونو میگیرن

جالا من اگه بخوام با یکی برم توی رابطه یه ادم نگیر گیرم میاد میگه قصد ازدواج ندارم😂

من دارم خیلیم زیادن 

ولی حس میکنم فصلیه

چون بهارو تابستون مثلا توی سه ماه تابستون شاید ۳.۴ تا داشته باشم 

ولی زمستون و پاییز خیلی خواستگار برام میاد نمیدونم چرا

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
پس این همه ادم که با هم کلاسشون ازدواج کردن چی 

حس میکنم اونا واسه قدیم بود ... ولی درکل استثنا وجود داره ... پسرای دهه هشتادی هم سن من توی دانشگاه بدشت پسرای داغونی هستن کلا هر یک نفرشون با صد تا دختر بوده و هست 

من دارم خیلیم زیادن  ولی حس میکنم فصلیه چون بهارو تابستون مثلا توی سه ماه تابستون شاید ۳.۴ تا ...

جدی؟

یعنی به این پاییز و زمستون امیدوار باشم؟😂

البته همه دوستی های دخترها و پسرها به ازدواج ختم نمیشه. 

تو همین نی نی سایت دیدم چه قدر تاپیک زدند نوشتند دوست پسرم دوسال باهاش بودم عاشقش شدم ولم کرد رفت. حالا اون دختر دچار افسردگی و غم شده و ناراحته. 

✝︎

حس میکنم اونا واسه قدیم بود ... ولی درکل استثنا وجود داره ... پسرای دهه هشتادی هم سن من توی دانشگاه ...

من بخاطر همین موضوع می‌خواستم رشتمو تغییر بدم چون تو این رشته ای که میخونم پسرا زیاد نیستن و فکر میکردم تنها میمونم تا آخر عمرم 😂🤦🏽‍♀️

البته همه دوستی های دخترها و پسرها به ازدواج ختم نمیشه.  تو همین نی نی سایت دیدم چه قدر تاپیک ...

دقیقا ... اکثریتشون تهش جداییه بعد ادم با کلی دلتنگی تنها میمونه 

خیلی شرایط بدیه