دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من الان خودم عقدم موقع خاستگاری حق طلاق رو مطرح نکردم از خانوادمم کسی پیگیر این مسئله نشد روز عقد ...
من اتفاقا حق طباق رو به خودش گفتم فقط میخواستم ببینم پرروبازی در میاره یا واقعا همونطور که هی میگه عاشقتم ومیمیرم برات و نمیذارم خار به پات بره ثابت میکنه که قصد ازارم رو نداره و خق طلاق رومبده که تا لب تر کردم گفت هر حقی بخوای بهت میدم
دیگه خیالم جمع شد و اخرش هم گفتم نه نمیخوام ولی اگه میگفتی بهت نمیدم محکم پای حرفم وایمستادم میگفتم اگه ندی اصلا تمامه همه چیز😁
من اتفاقا حق طباق رو به خودش گفتم فقط میخواستم ببینم پرروبازی در میاره یا واقعا همونطور که هی م ...
حالا منو شوهرم ۴سال دوست بودیم الانم ی ساله عقدیم ولی خب من اصلا حرفشو پیش نکشیده بودم
خوبه ک آدم از ی سری حقوق برخوردار باشه ولی مثلا شوهرم و خانوادش ی جورین ک این چیزا رو بد میدونن و برعکس برداشت میکنن..... شوهرم اون روز میگفت چرا باید تو روز عقد من وقتی هنوز خطبه جاری نشده اسم طلاق بیاد؟؟؟
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂