2777
2789

من خودم تخمک اهدایی ولی تو رحم خودم کاشت کردم اما دیدم کسایی حتا از آشناهامون رحم اجاره کردن چه مصیبت هایی داشتن. در واقعه جنین هایی که حالا از یا از خودتونه یا تخمک رو از کس دیگه ای گرفتین که بعدا جنین تشکیل شده به رحم کس دیگه ای که از قبل از نظر مالی به تفاهم رسیدید انتقال میدن اهداکننده رحم دو هفته استراحت می کنه و دارو استفاده می کنه بعد دو هفته میره آزمایش بتا میده تا ببینه باردار یا نه اگه باردار بود که ۳۸ هفته تحت مراقبت پزشک قرار می گیره و بازم دارو استفاده می کنه تا بچه رو بدنیا بیاره حالا دیگه به شانستون بستگی داره رحم خوبی گیرتون بی افته یا نه از لحاظ اخلاقی می گم. ولی باز اگه می خواین اطلاعات بیشتر بگیرین شماره به واسطه رو میدم که برای من تخمک اهدایی پیدا کرد باز ایشون بهتر می تونن راهنماییتون بکنن 

۰۹۱۲۸۹۳۵۶۱۲ 

جعفری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرادروغ میگی الکی میگی بهت معرفی کرده تبلیغ ممنوعه

این @aramy70     تو تمااااااام تاپیک های تخمک اهدایی و رحم جایگزین ماشاالله کم نمیاره و تبلیغ خانم جعفری واسطه رو می‌کنه که احتمالا خود همین خانم جعفریه ست اصلااااا اعتماد نکنیدا اگر دیدید اینجور گفتن که ماهم تخمک و رحم و فلان گرفتیم تله ست خانما تو تله نیوفتید

خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲

دوستان عزیزی که نیازمند رحم اجاره‌ای تخمک اهدایی و جنین اهدایی هستند با بنده تماس حاصل فرمایند از تمام نقاط کشور ایران پذیرش داریم شماره تماس خانم طالبی 09309766802

رحم میدم مجدد اجاره متاهلم یکبار رحم جایگزین موفق بودم با اولین انتقال مثبت شد مجدد رحم میدم بدلیل ن ...

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲