2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آیسان جان ، این قدر نگران نباش ، مه چیز دست خداست ، خواهر من هم یه همچین مشکلی داشت اما نی نی اش سالم و تپل مپل به دنیا اومد ( طبیعی) و حالا هم 2 سالش تمامه میره توی 3 سال ، باید استراحت کنی
سلام به همگی ایسان عزیز خیلی خیلی خوشحال شدم اینو از ته دلم میگم واقعا خوشحالمون کردی منم جواب آز خونم رو گرفتم گفت مشکلی نداری گروه خونی منم O و RHخونم هم مثبته ولی یه مشکلی توی آز ادرارم هست که گفت توش میکروب داره نوبت دکترم 22 دی هستش به نظرتون چه کار کنم ؟ برای نینینم ضرر نداره ؟
آیا میدانستید : شادمهرعقیلی یکی از نوازندگان رسمی واحد موسیقی سازمان صدا و سیما بود آیا میدانستید : محمدعلی کشاورز بازیگر توانای سینمای ایران به تنهایی زندگی می کند آیا میدانستید : فرزند ارشد داود رشیدی به نام فرهاد مدرک علمی پروفسوری دارد آیا میدانستید : پدر محمد رضا گلزار یک مهندس عالی رتبه ی ساختمان است آیا میدانستید : ورود الناز شاکردوست به دنیای بازیگری کاملا اتفاقی بوده و جایگزین هم دانشکده ای خود شده است آیا میدانستید : علی لهراسبی زمانی مربی سرود در کانون پرورش فکری کودکان بود آیا میدانستید : ملیکا زارعی ( خاله شادونه ) مجری برنامه های کودک خواهر مریلا زارعی بازیگر سرشناس سینماست آیا میدانستید : شهاب حسینی علاقه ی شدیدی به گویندگی رادیو دارد و یکی از آرزوهای او راه اندازی یک رادیوی خصوصی در منطقه لواسان است آیا میدانستید : پدر رضا کیانیان عاشق بازیگری بود . اما وقتی آقا رضا برای حضور پدرش در یک فیلم خوب پادرمیانی کرد درست یک هفته مانده به شروع کار پدر ایشان دار فانی را وداع گفت آیا میدانستید : مهران مدیری یک بیلیارد باز قهار است و تقریبا هیچ کسی حریف او در اسنوکر نمی شود . درست برعکس چیزی که در مرد هزار چهره دیده اید آیا میدانستید : فاطمه معتمد آریا و حمید جبلی از عروسک گردان های مجموعه ی ماندگار مدرسه موشها بودند آیا میدانستید : در صحنه تعقیب و گریز خانم افشار و محمد رضا گلزار در فیلم آتش بس زمین خوردن آقای سوپراستار کاملا اتفاقی و طبیعی بوده و دقیقا به همین دلیل مورد استفاده قرار گرفته است آیا میدانستید : اتومبیل شهاب حسینی در فیلم سوپراستار (پرادوی سفید ) متعلق به خانم میلانی بوده و ایشان علاقه ی زیادی به این ماشین دارد آیا میدانستید : احمد پور مخبر برای تست بازیگری پسرش سر کار عطاران رفته بود اما خودش قبول شد ! حالا پسرش مدیر برنامه های اوست آیا میدانستید : تنها سوپراستار ایرانی که اهمیت چندانی به نوع اتومبیل خودش نمی دهد خانم هدیه تهرانی است و او زمانی یک پراید سفید داشت آیا میدانستید : دیالوگ ماندگار – همه ی عمر دیر رسیدیم – در فیلم سوته دلان پیشنهاد جمشید مشایخی به مرحوم علی حاتمی بوده است آیا میدانستید : تمام صحنه های اکشن سریال معروف خواب و بیدار را رویا نونهالی خودش بازی کرده و هیچ بدل کاری در کار نبوده است آیا میدانستید : سعید پیردوست و مسعود کیمیایی و فرامرز قریبیان در دوران مدرسه پشت یک نیمکت می نشستند و هنوز هم رفقای درجه یک هم هستند آیا میدا نستید : شهاب حسینی به همراه نادر سلیمانی و سعید آقاخانی و … یک گروه تئاتر طنز داشتند که بارها در شهرستانها برنامه اجرا کرده بودند آیا میدانستید : مهران مدیری در سالهای دور به اتفاق دوستانش در جبهه جنگ برای تقویت روحی رزمنده ها نمایش طنز اجرا می کرد آیا میدانستید : کویتی پور پس از انتشار موفق اولین آلبوم غریبانه تبدیل به جدی ترین دشمن مجید رضازاده سازنده ی همان آلبوم شد آیا میدانستید : بهنوش بختیاری زمانی که منشی صحنه فیلم مهرجویی بود هرگز تصور نمی کرد که روزی بازیگر شاخص طنز خواهد شد آیا میدانستید : مهران مدیری کار سخت گرداندن عروسک ربات در فیلم دیگه جه خبر را بر عهده داشت آیا میدانستید : مدیر برنامه های مهتاب کرامتی خواهر یک بازیگر معروف دیگر به نام سپیده اعلایی است آیا میدانستید : مرحوم ناصر عبداللهی اولین بار توسط اقبال واحدی کشف و در برنامه سفرنامه صبا به مردم معرفی شد
سلام به همه. آیسان جون مدتی نبودی. خوشحالم که دوباره می بینمت! من هم برات خوشحالم و دعا می کنم برات. بچه ها می دونستید که بهتره تا پایان 3 ماه نزدیکی رو متوقف کنید؟! دکترم همون روز اول به من گفت مخصوصا برای مشکلاتی مثل جفت سرراهی و یا پایین بودن جنین. و بعد از 3 ماه هم باید ارتباط خیلی عمیق و شدید نباشه. توی کتاب هم خوندم که بهتره از کاندوم استفاده بشه تا مشکلات عفونتی کمتر بشه. آیسان جون اینا رو هم حتما رعایت کن. آدرس آزمایشگاه نیلو: خ ولی عصر، بالاتر از پارک ساعی، خ سی و دوم، پلاک 4 ساختمان بهرام، طبقه دوم. تلفن: 88208442. دکتر من هم خانمهای باردارو می فرسته اونجا.
بچه ها من هم خوشحالم هم ناراحت. اول از خوشحالیم می گم. دیروز رفته بودم دکتر. صدای قلب نی نی رو گوش دادیم. 133 بار در دقیقه می زد. هم من و هم شوهرم خیلی ذوق کردیم. آز غربالگری هم داد که سه شنبه هفته دیگه باید برم سونو. یه آز غربالگری دیگه هم هست که باید هفته 15 انجام بدم. اما دوستهای گلم من چند روزه لک بینی دارم. دیروز و امروز شدیدتر شده. دیروز که به دکتر گفتم این نشانه تهدید به سقطه ( حتی از به کار بردن این کلمه وحشت دارم) اما چون از همون روز اول شیاف پروژسترون و آسپرین تجویز کرد و استفاده کردم، گفت اینها خودشون مانع سقط می شه. و می گفت خانمهایی بودن که خونریزیهای شدید و دائمی داشتن و نی نی های سالمی هم به دنیا آوردن. خلاصه می گفت نباید نگران باشم و اینجور حرفها. با همه این حرفها امروز که دوباره لک دیدم آشفته شدم و ناخودآگاه دلشوره می گیرم. شاید هم نگرانی من بی خودیه. تو رو خدا واسم دعا کنید نی نیمو سالم به دنیا بیارم.