2777
2789
سلاممممممم
بسر من شبا دیر میخوابه و هر سه ساعتم بیدار میشه شیر بخوره.......ارزو دارم یه شب تا صبح بخوابم......بنظرتون کی این اتفاق میافته!!!!
چیزهایی که دست کم میگیرید، کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز می کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل،انشالا که همگی خوب باشید

مینا جون مرسی از احوال پرسیت،اره عزیزم یاسمین حالش خوب نبود،فهمیدم رفلکس معده داره،،اما موتاسفانه اینجا دارویی براش نمی دن،میگن خودش به مرور زمان خوب میشه،،من هم چند روز بد جور درگیر بودم،طفلی نینیم یه کمی لاغر شده
اما خوب تازگیا کمی گردنشو نگه میداره و میتونه اشیا رو با دستش نگه داره ،خیلی خوشحالم

مامان الهام جون خوش اومدی به اینجا،من که هنوز نتونستم عکسه نینیمو بذارم راستی لطفا از نینیت بیشتر بگو
و بگو خودت چند سالته

بچه ها یاسمین شبها خیلی دستاش میره تو سرو صورتش،جوری که باید قنداقش کنم،ولی با این حال هی وول میخوره تو جاش،به حدی که بیدار میشه از خواب،،،یه شب درست نمیتونیم بخوابیم،،میدونین دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام به همگی..
مریم بانو جونم تبسم من هم همین طور بود الان هم که 4 ماهش بازم تا دست و پاش تکون می خوره از خواب می پره مخصوصا پاهاش که تکون می خوره منم شبا کمی از پتوی خودمو رو پاهاش می ندازم کم کم خوب میشه بچه س دیگه پس چی فکر می کنی الکی بچه بزرگ کردن حالا قدر پدر مادرامونو میدونیم .....
بچه ها تبسم خیلی دستاشو می خوره منم اعصابم خورد میشه می ترسم همینطور عادت کنه ... از اون چیزایی که برای دندون هست براش گرفتم یه چند دقیقه ای اونو می کنه دهنش ولی باز دوباره میره سراغ دستاش ....
سلام مامانای ناز

پسر کوچولوی من اسمش آمین هست. 24 مهر وارد چهار ماه شد. خدا رو هزاران مرتبه من مشکل خاصی باهاش نداشتم. البته تازگیها که تونسته دستاش رو پیدا کنه, اونم دستاش رو می خوره. اما چون بهش پستونک هم ندادم برای گرفتن دستاش تلاشی نمی کنم. گناه داره. فعلا که میشه باهاش ساخت.
شماها هم یکم از نی نیهای نازتون برای من میگید؟ راستی شما از بی بی انشتین استفاده میکنید؟ من شروع کردم اما یکم مرددم.
سلام دوستان

مریم بانو جون رفلکس دارویی نداره عزیزم به مروز زمان بهتر می شه ایشاا.. نگران نباش ،، الهی جیگر یاسمین دیدی بالاخره گردن گرفت ،،،یاسمین جون اول چک کن ببین بینی اش تمیزه ،، یا اینکه خدایی نکرده صورتش قرمزی یا خشکی چیزی نداره ؟؟ اگه نه که خوب سعی کن بلندش کنی شاید اروغ داره اگه اینم نبود برمی گرده به همون کولیکای شبانه که تا چهار و نیم ماهگی دیگه نهایتا برطرف میشه

مرسی نیکا جونم ،، گل پسر ما چطوره ؟؟؟ علت اسهالش مشخص نشد عزیزم ولی خوب خدارو شکر الان خوبه

خدا پسرت و جفظ کنه مامان الهام

سمیر ا جون خوردن دستاشون طبیعیه نگران نباش دستاش که بزرگ شد دیگه نمی ره تو دهنش فعلا تو مرحله دهانی هستن پس کاملا طبیعیه که به مکیدن علاقه نشون بدن ،، فقط نزار انگشت شصتشو بمکه اونو اگه دیدی در ار از دهنش

سلام به روی ماهت بهار جون

امیرعلی گریه میکنه سر فرصت برمیگردم

بوسسسسسسسسسسسسس
سلام خانمها
چرا من عکس که گذاشتم دیده نمی شه؟

مینا جون تویه ایران شربت رانیتیدین میدن که شنیم خیلی کمک میکنه،حالا ولی به هر حال چاره ای جز صبر کردن نیست

الهام جون یاسمین هم خیلی دستشو می خوره،تازگیا دیگه رحم به پتوش و حتی لباسهای ما هم نمی کنه ا�ا
سلام خانومها :

من هم دخترم 10 تیر متولد شد

شماها با نی‌ نیهاتون مشکله خواب ندارین ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!

الان دو هفتست دخترم زودتر از 5 صبح نمی‌خوابه ، دارم دیوونه میشم ، قربونش برم از اونطرف تاا 1 ظهر خوابه ولی‌ من که تاا 1 نمیتونم بخوابم ،

لطفا اگر تجربه دارین کمکم کنین

دوستان گل این هفته 5 شنبه مورخ 5 ابان از ساعت 4 بعد از ظهر تا 6.5 در خیابان ستارخان روبروی برق الستوم جنب بازار سنتی خیابان صحرایی خیابان دستبند غربی ( برای ادامه ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید )

با مجموعه ای از لباس و کفش کودک با برندهای کارترز- مادرکر- اوش کوش- بی بی کلاب - دیزنی - و .... شو و حراج دارم .

نمونه ای از لباسها :

NadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image Hosting

شما میتوانید لباس های مارکدار تک سایز شده رو با قیمت استثنایی بخرید .
لباسها وسایل موجود در شو :

- کاپشن
- شلوار تک
- سویشرت و شلوار
- لباس خونه
-کفش
- بادی
- لباس مهمونی
- لباس زیر کودک و مادر
- اسباب بازی فکری
- ساق شلواری
- جوراب و جوراب شلواری