2777
2789
بچه ها نظریه قبلیم رو که رد کردین میگم حداقل بیاین از بچه هامون عکس بزاریم راستی مامانی گل شما بچه رو دکتر میبرین میگن وزنش خوبه نمیگن زیاده؟
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل،انشآلله که همگی خوب هستید،من امروز خونه نبودم،رفتم خونه مامانم که شوهرم بتونه کمی استراحت کنه،دیشب یاسمین اصلا نذاشت بخوابیم،فکر کنم خودم چشمش زدم،چون چند شب بود که خوب می خوابید،حالا الان هم خوابوندمش،اومدم اینجا ببینم چه خبر،خلاصه دعا کنین امشب خوب بخوابه

مینا جون،من هم یاسمینو با کمک شوهرم میشورم،هنوز تنهایی زوده،اما ماشالا شما که کلی تجربه داری و حتما از پسش بر میای،من اگه یاسمین شیرشو نخوره چند دقیقه بعدش باز سعی میکنم،اگه دیگه نخورد میره تا نوبت بعدی،البته حواسم هست چند سیسی کمتر خورده،مثلا نوبت بعدی نیم ساعت زودتر بهش شیر میدم،ولی کم کم راه میفته،ناراحت نباش

در مورد لاغری،من سریع وزنم اومد پایین اما بعدش دوباره چاق شدم،که الان چند روزیه تو رژیمم،،ولی کلا من همیشه توپولی بودم

نیکا جون مرسی از راهنماییت،خانومی فقط به من لطفا بگو چه جوری عکس گذاشتی،من هر عکسی که میذارم میگه حجمش زیاده
سلام مامانا...مینا جون تبسم فعلاً شیرین کاری نکرده فقط اینکه دیروز پیش پرستارش یه عالمه گریه کرده منم اعصابم داغون شد تا رفتم خونه دیشب هم خیلی بد خوابید تا اومد خوابش ببر داغونمون کرد...

از لحاظ حموم کردن من هم تبسم رو تازه جمعه برای اولین بار خودم بردمش حموم اونم با کمک باباش... اخه تبسم اولا خیلی کوچولو بود 2 کیلو بود که به دنیا اومد به خاطر همین نمی تونستیم حمومش کنیم با آب و پنبه تو اتاق میشستیمش تا از ماه دوم به بعد زن دایم می بردش حموم اخه من مامانم اینا شیراز هستن یک ماه اومد و رفت ....
مامانا کیا بچه هاشون واکسن زدن ... من دختر گلم رو واکسن دو ماهگی و چهارماهگیشو زد...
می خواستم یه سری اطلاعات بهتون بدم شاید هم خیلیهاتون بدونید حالا باز من می نویسم.
مامانی گل برای واکسن زدن نی نی هاتون یک ساعت قبل از زدن واکسن بهش دو برابر وزنش استامینوفن بدین(مثلا اکه 4 کیلو وزنش 8 قطره) بعد از واکسن زدنش هم کمپرس سرد و گرم بذارید تا ورم نکن .بعد باید استامینوفنشو هر 4 ساعت بدین تا دو روز کافیه این کارارو انجام بدین نی نی گلتون تب نمی کنه. فقط یادتون باشه هر یک ساعت یا کمتر با دماسنج دمای بدنشو چک کن.
سمیرا جان ممنون از راهنماییت مامانی گل مگه بچت شیر خشک نمیخوره؟مگه نگفتی به لاکتوز حساسیت داره؟
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
برای عکس هم روی عکست راست کلیک کن بعد تو open with گزینه paint رو بزن بعد که باز شد ctrlروبا w بگیر یه پنجره باز میشه عددش 100 جفت 100 ها رو کم کن بعد عکست رو سیو کن حجمش کم میشه
2810