2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همه مامانای گل
من هفته 33 هستم لحظه شماری می کنم این چند هفته هم به پایان برسه سونوگرافی سه بعدی دادم عکس پسرمو دیدم خیلی خوشحال شدم یه حس خاصی نسبت بهش پیدا کردم دوست دارم هر چه زودتر بغلش کنم ببوسمش
سلام عزیزم
آره عزیزم رفتم سونوگرافی سه بعدی گفت بچه سالمه فقط وزنش یه کم پایین باید خودتو تقویت کنی دیگه مشکل دیگه ای نداشت هزینه اش 75 هزار تومان بود البته با سی دی سونو سه بعدی خیلی خوبه می تونی عکس بچه تو ببینی یه حس خاصی بهت دست می ده می تونی بفهمی شبیه کیه
سلام من هم در هفته بیستم آزمایش غربالگری خون دادم و در آزمایش ریسک سندرم داون 1 به 90 بود و دکترم گفت که باید آزمایش آمنیوسنتز بدی. در هفته 23 م آزمایش آمنیوسنتز دادم و آزمایشگاه گفت 3 هفته دیگه جوابش آماده میشه. بدترین و پر استرس ترین هفته های بارداری برای من این 3 هفته بود که با گریه و زاری گذشت ولی بعد 3 هفته از آزمایشگاه با من تماس گرفتن و گفتن که نینیم سالمه و هیچ مشکلی نداره. میخواستم به همه مادرای باردار بگم که این آزمایشها خطاشون بالاست و جای هیچ نگرانی نیست.
سلام من هم در هفته بیستم آزمایش غربالگری خون دادم و در آزمایش ریسک سندرم داون 1 به 90 بود و دکترم گفت که باید آزمایش آمنیوسنتز بدی. در هفته 23 م آزمایش آمنیوسنتز دادم و آزمایشگاه گفت 3 هفته دیگه جوابش آماده میشه. بدترین و پر استرس ترین هفته های بارداری برای من این 3 هفته بود که با گریه و زاری گذشت ولی بعد 3 هفته از آزمایشگاه با من تماس گرفتن و گفتن که نینیم سالمه و هیچ مشکلی نداره. میخواستم به همه مادرای باردار بگم که این آزمایشها خطاشون بالاست و جای هیچ نگرانی نیست.
سلام دوست جونای قلمبه با نینی های خوشمل

قیمت لباسای نو پسرم رو پایینتر آوردم خیلی ارزونش کردماااااااا چون فقط میخوام فروش بره و نمونه داریم جابه جا میشیم...

یه سری ظروف جدید و خوشگل با قیمت مناسب هم اضافه کردم هر کسی خواست بهم ایمیل بزنه...

بوس

http://newsale.persianblog.ir
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام مامانای گل تیر ماهی. خوبین من مامان مردادی ام. دوست های عزیز شما که بارداریتون یه ماه جلوتر از منه این ماه های اخر کمر درد و پشت درد نداشتین؟؟؟اگه داشتین واسه تسکینش چه کردین؟؟؟؟؟؟؟
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
2810