2777
2789
سلام به همگی دوستان عزیزم امروز رفتم سونو و همه چیز عالی بود قلب کوچولوی نی نیم 154 در دقیقه میزد آقای دکتر گفت همه چی طبیعیه سن حاملگیم رو هم زد 7هفته و یک روز خیلی خوشحالم خیلی وقتی میدیدم چه جور قلبش میزد و تکون میخورد یه جوری شدم مممممممممممممممنون که نگرانم بودید امیدوارم همه نی نی های سالمی به دنیا بیاریم دوستتون دارم بای بای
سلام عزیزم من بعد غذا نصف استکان مثل آب سر میکشم اگه بدت میاد با کمی آب رقیقش کن دو تام قند بنداز توش ولی یه تجربه دیگه هم بدست آوردم اونم اینکه بعد غذا آدامس نعنایی میخورم یا قرص نعنا اینها خیلی خوردنش آسونتر از عرق نعناست من بهتر شدم امیدوارم تو هم خوب بشی گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانهای عزیز بچه ها منم به امید خدای مهربون نینی رو تیر به دنیا میارم ........بچه ها نمیدونم این استرسهای من طبیعی بعضی وقتها بیخودی نگرانی میاد سراغم یهو کلی منفی باف میشم .............................شما هم اینجوری شدین یا من فقط اینجوریم
سلام خانمی تبسم جون اشکال نداره منم دارم کم میکنم ولی خوب دکترم گفت ماههای اول طبیعی هست به خاطر حالتهای حاملگی یخورده ضعیف میشین ولی دوباره وزن میگیرن ......گلم هر کس یه جوریه حالا من حالت تهوع دارم که کلافم کرده .......منم 6 هفتگی صدای قلب کوچولوچو شنیدم واقعا راست میگی چه حالی منکه اشک تو چشمام جمع شده بود.................................
سلام به مامانای گل تیر منم یه مامان تیر ماهیم فقط خیلی بی حوصلم .راستی بچه ها برای معده درداتون همه اون راهکارهایی که دادین خوبه ولی شربت جالینوس عالیه ( گیاهی هم هست ) حتما" امتحان کنین منکه مدام معدم ترش می کرد سوزش و سنگینی سر معده داشتم که این شربت نمی گم کامل رفعش کرد ولی خیلیییییییی بهترش کرده
انجل عزیزم سلام چطوری؟ صبحو عصر میوه میخورم خیلی میوه میخورم بعد غذا هم حدود نیم ساعت توی خونه راه میرم یعنی ظرفارو میشورم آهنگ گوش میدم سریع بعد غذا آدامس نعنایی یا قرص نعنا میخورم البته خمیر دندونم هم نعناییه با این کار تا حالا ترش نکردم ظهرها هم نمیخوابم تا خواب شبم به هم نریزه اگه خیلی خوابم بیاد پانزده دقیقه ولی غذام رو حسابی میخورم وعده هام رو کم نکردم
2810