2777
2789
تارا جون من موقعی که تصمیم به بارداری گرفتم و با دکتر صحبت کردم یه سری آزمایش کامل نوشت که با بیمه حدود 130 هزار تومن شد. آزمایشایی در ورد ایمنولوژی بدن، التهاب و روماتیسم، هورمون و خیلی چیزای دیگه. که خدارو شکر همه چی خوب بود. الناز 62 عزیز دکتر من خانم سوسن عزیز محمدیه . واقعا تو کارش استاده هیچی از نظرش مخفی نمی مونه من 2 ساله می رم پیشش از وقتی هم باردار شدم و با مراجعین دیگه ای که باردار بودن و پیشش رفتن صحبت کردم همه ازش راضی بودن. خیلی هم وقت می ذاره. خیلی راحت هم شوهرها رو می پذیره و باهاشون صحبت می کنه من که هر بار می رم پیشش بیشتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت باهم حرف میزنیم و به همه سوالات کامل جواب میده. پولی که می گیره واقعا حلاله. میگن تستهای غربالگری جنین رو هم کامل می ده و حواسش به همه چی هست. اون هم استاد دانشگاه ایرانه.من که همیشه براش دعا می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من امروز رفتم دکتر و گفت سونو رو دوباره باید انجام بدی چون صدای قلب نی نی رو نشنیدیم تا از سلامتیش مطمئن بشیم و گفت که سونوت مشکل داره چون زود رفتی خیلی نگران شدم توکلم به خداست ولی نگرانی رو دارم یکشنبه وقت دارم که برم برام دعا کنید امروز تو 7هفته و یک روزم خیلی معده درد دارم و بعد غذا ترش میکنم معدم مثل یه گلوله آتیش میشه کسی این جوری شده ؟ راه حلش چیه ؟ عرق نعنا خوردم تاثیری نداشت
سلام دوستان من هم توی هفته هفت هستم و شنبه 13 باید برم سونو برام دعا کنید که جنین دیده بشه چهار هفته قبل رفتم اما فقط ساک دیده شد امیدوارم شنبه هم خودش دسده بشه و هم صدای قلبش شنیده بشه امبوارم هرکسی که نینی میخواد خدا بهش بده و موفق هم باشه.
سلام به همه. تارا و فاطمه عزیز انشاءالله جواب سونوتون خوبه و مشکلی نیست. شما چون زود رفتین سونو قلب دیده نشده ( البته من هم زود رفتم ) ولی همون تشکیل ساک هم مرحله مهمی بوده برای یه بارداری طبیعی و اگه زود تشخیص داده نشه و خدایی نکرده مشکلی درموردش باشه (مثل بارداری خارج رحمی) درمانش سخته. واسه دیدن قلب نی نی هنوز هم وقت هست. وقتی قلب دیده بشه اونوقت احتمال یه بارداری موفق بالای 90 درصده. تارا جون برای سوزش سردل شیرین بیان خیلی خوبه . داروخونه ها پودرش رو دارن که یکم خوردنش سخته. عرقش هم تو عطاریها و عرقیاتی ها هست که خوردنش راحتتره. ضمنا برای پوست هم خیلی خوبه . دوستان من ورزش رو فراموش نکنین ویار و تهوع رو و بسیاری از مشکلات دوران بارداری رو کم می کنه.
سلام به همگی و ممنون از راهنماییهاتون منم فکر میکنم زود رفته باشم چون توی مطب سونو که بودیم آقای دکتر بدون معاینه ازم اولین روز آخرین پریودیمو پرسید گفت زود اومدی و وقتی معاینه کرد گفت باید دو هفته دیگه بیای یعنی همین یکشنبه فکر کنم منظور دکترم همین بود راستی بارداری خارج از رحمی بود همون سونو اول نشون میداد درسته؟ چون دکتر روی رحم منو معاینه کرد ولی تا یکشنبه میمیرم خدا به هممون نی نی های سالم بده ان شا ء الله
سلام به همه مامانای شاد و پرا نرژی تیر ماه من الان هفته دهم هستم و به امید خدا نینی من 7تیر بدنیا میاد. هفته قبل رفتم سونو و صدای قلبش رو شنیدم. واقعا صدای زندگی بود ایشاله همتون دوران بی خطر و شادی رو طی کنید
مرسی انجل جون فقط من خیلی نگرانم تا دوشنبه برای سونو برم خدا کنه هممون نی نی های سالمی به دنیا بیاریم توکلم به خداست همیشه باید به یادش باشیم تا اون چیزی نخواد نمیشه امیدوارم که شما هم از نگرانی در بیای واست حتما دعا میکنم
سلاممممممممم
نی نی منم خدا بخواد تیر متولد میشه
گفتن 30 تیر
هفته 6 ام داره تموم میشه
دکتر بهم سونو نداده هنوز
گه گاهی دل درد دارم که نگرانم کرده
شما دل درد ندارین ؟ طبیعیه ؟
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
2810