2777
2789
ن ولی مجبورم یک روز درمیون یاهرروزبرم خونشون

اگرمیترسی رفت و امدتو کمتر کن.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از خداتم باشه یکی با بچه مهربونه میتونی یه وقت دو ساعت با خیال راحت بذاری پیشش بری به کاری برسی. برای رشد اجتماعیشم خوبه بعدا خیلی راحت مهد و مدرسه میره اضطراب جدایی نداره. خیالش راحته که اگه مامان نباشه یکی هست به نیازهاش رسیدگی کنه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
اگ دیگه نیادخونه چی؟ 

اینفکزا رو نکن اخه چه دلیلی داره بچه مادرشو ول کنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مگه شما بچتون میرنید یا بدرفتاری میکنید که ترس این چیزا رو دارید!!اخه بچه که پدرو مادرش ول نمیکنه

خیلیابودن یکماه یکماه نمیرفتن خونشون بچه سرکش شده به حرف پدرمادر گوش نمی‌کرده اخلاقش بدشده من ازاینامیترسم

بنظرم تحت تاثیر حرفهای نی نیسایتیا قرار گرفتید.این ترستون الکیه

مگه شما بچتون میرنید یا بدرفتاری میکنید که ترس این چیزا رو دارید!!اخه بچه که پدرو مادرش ول نمیکنه

ن خیلیم ام باهاش مهربونم چون اونجا دورش شلوغه انگاردوست داره اونجارو

ن خیلیم ام باهاش مهربونم چون اونجا دورش شلوغه انگاردوست داره اونجارو

همه بچه ها از شلوغی خوششون میاد.

اگ دیگه نیادخونه چی؟ 

میاد. حتی ممکنه گریه زاری کنه که میخواد بمونه اما ظرف نیاز به بازی و تنوعش پر شد نصفه شب یهو یادش میفته مامانشو بیشتر می خواد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.
https://kidiba.ir/comment?postId=1906522&questionId=j4dndn5y07

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.