2777
2789
عنوان

نظرتون درباره دماغم🙃؟؟؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 80 پست
عزیزم بینیت کاملن طبیعی هستش یعنی معلوم نبست گ عمل کردی خیلی ، حالا قیل عملت رو ندیدم ک بخام مقایسه ...

بینیم یه قوز ریز داشت برش داشته ک دلیلش شکستگی بود 

و از رو به رو جای همون شکستگی  پهن شده بود همون نازک کرده 

بینیم یه قوز ریز داشت برش داشته ک دلیلش شکستگی بود  و از رو به رو جای همون شکستگی  پهن شد ...

پس بگو فقط ایراد هاشو برطرف کرده برات، هستی منم قبل عمل رو بزارم ببینی

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت خیلی خوشگلی بینیت هم خیلی قشنگ شده عزیزم  من الان رفتم ی بینی قبل عمل از خودم دیدم تصمیم ...

تغییر رو ببین واووو😍😍

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
چرا بفیه نمیفهمن اخه الان دیدم خییلی خیلی مشخصه 

چون خیلی طبیعی هست فقط ایراد هاش برطرف شده 

چرا بفیه نمیفهمن اخه الان دیدم خییلی خیلی مشخصه 

قبل عملم گذاشتم دیدی؟

قبل عملم گذاشتم دیدی؟

اره گفتم خیلی خودت قشنگی بینی الانت صورتت تکمیل کرده ...اصلا بینس خودت هم قبلش کوچولو بوده من اگه بینیم اینقدر ک بینی شما الان کوچیکه جمع میکرد بهم نمیومد ولی خدایی میتونست سر بالا ترش کنه

شما بخیه های داخل بینیت برآمده شدن یا ن

اره گفتم خیلی خودت قشنگی بینی الانت صورتت تکمیل کرده ...اصلا بینس خودت هم قبلش کوچولو بوده من اگه بی ...

اره من خیلی راضی ام خدایش دکترم خیلی خوب بود با این ک زن بود ولی کاراش حرف ندااااره، شوهرم خیلی بینی فانتزی دوست داره الان همش تعریف میکنه خیلی خوشش اومده ، داخل بینیم بخیه دارم هوز

اره من خیلی راضی ام خدایش دکترم خیلی خوب بود با این ک زن بود ولی کاراش حرف ندااااره، شوهرم خیلی بینی ...

من انشاءالله اگه خواستم ترمیم کنم حتما پیش دکتر شما میرم ...الهه فرخی گفتین درسته ‌؟

من شوهرم تاکید کرده بود فانتزی نشه 🤐🤐من قایمکی تازه بهش گفتم نیمه فانتزی😂😂😂

خودش هم بینیش عملی هست اما طبیعی 

ب منم بعد ازدواج گفت 😑

من انشاءالله اگه خواستم ترمیم کنم حتما پیش دکتر شما میرم ...الهه فرخی گفتین درسته ‌؟ من شوهرم تاکید ...

دکتر من الهه خرمی عزیزم ولی متاسفانه ترمیمی دکتر دیگه ای رو انجام نمیده ، اگه شوهرت راضیه پس بیخیال ترمیم شو عزیزم 

دکتر من الهه خرمی عزیزم ولی متاسفانه ترمیمی دکتر دیگه ای رو انجام نمیده ، اگه شوهرت راضیه پس بیخیال ...

مرسی عزیزم 

اره شوهرم کلا با عمل مخالف بود اخرم با بدبختی راضی شد😅😅

حالا امشب ب یه چیزی رسیدم ک بینسم همونیه توی ایینه میبینم ن عکسایی ک میگیرم 

چون شوهرم ک عکس گرفت با گوشی خودش گفتم من ک اینجوری نیستم فقط تو ایینه اینه 

گفت ن همینه 

هنوز 10 درصد از عکسا بهتر بود باز یکمی امیدوار شدم اونقدر دردم بی فایده نبوده

مرسی عزیزم  اره شوهرم کلا با عمل مخالف بود اخرم با بدبختی راضی شد😅😅 حالا امشب ب یه چیزی رسی ...

عزیزم 😅 اره بابا هرچی باشه از قبل عملمون ک بهتره من ک اصلن اذیت نشدم با عمل خیییییلی راحت بود برام خیلی کوچک ترین دردی نکشیدم فقط مراقبت های بعدش طاق باز خابیدن و اینا کمی کلافم کرد

عزیزم 😅 اره بابا هرچی باشه از قبل عملمون ک بهتره من ک اصلن اذیت نشدم با عمل خیییییلی راحت بود برام ...

من این مراقبت ها روانیم کرده بودن

بشدت هم بی حال  و پر از کبودی بودم در حدی زیر بغلم میگرفتن 

شبا حس میکردم دارم خفه میشم

خواب نداشتم جون نمیتونستم ب طرفین بخوابم 

تنفسم مشکل داشت ترمیم کزد بینیمو بدون بیهوشی اوووو