2777
2789
عنوان

نظرتون درباره دماغم🙃؟؟؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه بینیی من خیلس گند😔

عزیزم خوبی؟؟؟ عکس گذاشته بودی دیدیم وقتی ک ۴ ماه بود عمل کرده بودی راضی نبودی الانم نیستی؟؟

‌میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستی🙏🥺 هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️ 
خیلی قشنگه بینیی من خیلس گند😔

مال منم خیلی گنده بود

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
ن خوبه ک میخای خوکی شه

حس میکنم پایینه🙃

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
خوبه دنبال زیر بغل مار نگرد

مرسی 🤣

خوبه خواهر بعضیا(خودم) در حسرته این دماغن😭

فداتشم من انشالا که عمل کنی

عزیزم خوبی؟؟؟ عکس گذاشته بودی دیدیم وقتی ک ۴ ماه بود عمل کرده بودی راضی نبودی الانم نیستی؟؟

سلام عزیزم 6 ماه شده نه والا خیلی طبیعیه اصلا باهاش کنار نیومدم

ببین زشت نشده ولی فقط ایرادات بینیم رفع شده من بخاطر زیبا شدن پول دادم و نه بخاطر رفع ایراد😔