2777
2789

دخترم پنج سالشه اصلا یه هفته کامل سالم نبوده از اول مهر همش سرماخوردگی و سرفه و.... حالام دو روزه تبش از۳۸ پایین‌تر نمیاد 🤒🤒😭😭 داروی زیادی هم خب خوب نیست هی همش دکتر.. دارو... تورو خدا بگیر چیکارررر کنم😑😑😭

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱

من ۱۹ سالمه 

پارسال مدرسه میرفتم از ۱ مهر تا ۲۹ اسفند کامل مریض بودم 

خودم به تنهایی ذخایر سرم کل کشور رو مصرف میکردم 

هزار و یک دکتر رفتم برای تقویت سیستم ایمنی م صد تا آزمایش دادم 

ولی امسال که در معرض ویروس نیستم اصلا مریض نشدمبه سیستم ایمنی بدن بر نمیگرده ، به در معرض ویروس بودن یا نبودنه

با سردخونه های پُر، با خشم ما چه میکنی؟با بغض زندونی شده تو این صدا چه میکنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های منم‌همینن دیگه کلافه شدم .بزرگه میره پیش دبستان تو این یه ماه این بار سومه مریض شده اینار شد ...

دختر منم پیش دبستانی میره بخدا دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…🖤🌱
ما هم همینم خواهر🤕بزرگه میره مدرسه مریص میشه میاد، بعد هممون میگیریم، الانم من خودمم افتادم🤒

شما مریض بشن نمیفرستی‌نشون مدرسه؟ بخدا من باردارم هستم هی باید ازین طرف ب اون طرف این داو رو بدم آبمیوه بگیرم اون کارو کنم تازه خوب ک نمیشه بدترم میشه😭

شما مریض بشن نمیفرستی‌نشون مدرسه؟ بخدا من باردارم هستم هی باید ازین طرف ب اون طرف این داو رو بدم آبم ...

نه نمیفرستم بچه های دیگه هم گناه دارن منتقل بشه به اونا .هرچندکه از مدرسع مبتلا میشن ماکه جایی نمیریم همش خونه

شما مریض بشن نمیفرستی‌نشون مدرسه؟ بخدا من باردارم هستم هی باید ازین طرف ب اون طرف این داو رو بدم آبم ...

پارسال هم ما از اول مهر مریص بودیم تا اسفند خدا شاهده، هفنه اول پسرم، دوم دخترم بعد خودم بعد شوهرم بعد دوباره سر ماه پسرم😥حالام دوباره از اول مهر شروع شده الان ما دوبار تا حالا سرما خوردیم هممون، چند روز اول مریصیش نمی فرستم، به خدا من پسرمم بی زبون کل روز او مدرسه ماسک میزنه ولی بی فایده هست، خودمم دائم درحال پختن سوپ واش هستم، آبمیوه بگیرم شربت بدم وای روانی شدم🥴🤕دیگه حالا شما بارداری سختتم هست، خدا صبر مون بده 

تب که میکنند تا چرک خشک کن مصرف نکنند خوب نمیشن 

ما هم درگیریم 

واقعا پاییز امسال پر از مریضی بود

اللهم عجل لولیک الفرج