2777
2789
عنوان

باردارم زمین خوردم خیلی نگرانم!!!!

8554 بازدید | 31 پست
دیروز اومدم تو اشپزخونه بشینم رو صندلی ...زیرم یهو خالی شد به پشت افتادم رو زمین ...کمرم در اصابت با صندلی کبود شد ...خیلی دردم گرفت ...طوری که زدم زیر گریه ...تازه شویم هم کلی بهم غر زد و سرزنشم کرد...حالا خیلی نگران نینیم هستم ...بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟من 13 هفته و 1 روزمه
خدایا فقط از تو میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیشتر مراقب خودت باش و استراحت کن ولی نگران نباش نی نی جاش محکمه گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سبحان من 1/12/1391 زمینی شد پسرم عاشقتم
عزیزم با دکترت مشورت کن و کار سنگین هم نکن انشاالله که چیزی نشده، مامان من سر داداش اولیم پاش سر خورد افتاد تو باغچه ولی خداروشکر چیزیش نشد، سر داداش دومیمم هم خونه همسایمون رفته بود خروسشون پریده بود یه نوک زده بود تو شکمش تا آخر بارداری کبود بود شکمش ولی خداروشکر چیزی نبود، توکلت بخدا باشه
خداروشکر برا این پرسیدم شاید دکتر دوباره برات بخواد سونو بنویسه ولی انشا.. که چیزی نشده ولی حتما برو دکتر با نی نی سایت نمیشه به جایی رسید
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢
سلامت: ضربه به شکم در چه زمانی از بارداری خطرناک‌تر است و عوارض بیشتری دارد؟ خطر در 3ماهه آخر بیشتر و در 3ماهه اول کمتر است، چون جنین تا 12هفته اول کاملا توسط استخوان لگن محفوظ است. حتی اگر استخوان لگن ترک بخورد جنین صدمه نمی‌بیند. مگر اینکه لگن بشکند و شکستگی با جابجایی شدید ایجاد شود. سلامت: اما در فیلم ها می‌بینیم خانمی که ‌تازه متوجه شده باردار است تصادف می‌کند و پزشک می‌گوید متاسفانه بچه از دست رفت! نه، اصلا اینطور نیست. جنین در 3ماهه اول کاملا محفوظ است و احتمال صدمه به جنین خیلی ضعیف است. همچنین مایع آمنیوتیک مثل یک حفاظ عمل می‌کند و جلوی خیلی از ضربه ها را می‌گیرد. ضربه‌ها 2نوع‌اند؛ یکی ضربه بلانت (blunt) که سوراخ‌کننده نیست مانند خوردن فرمان اتومبیل به شکم یا زمین خوردن مادر.  دیگری ضربه سوراخ‌کننده مانند گلوله یا چاقو. حتی ما یک مورد داشتیم که مادر گلوله خورده بود، سرعت گلوله در مایع آمنیوتیک کم شده بود، جنین گلوله را خورده بود و بعد از تولد از مدفوع دفع کرده بود! البته این مورد استثناست.
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
من 9 ماهم بود پام تو اشپزخونه لیزخورد 180 درجه پاهام باز شد اومدم که دستمو بگیرم به اجاق کتری پر اب جوش رو گاز بود نتونستم دستمو بگیرم گفتم الان زایمان میکنم 😆
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
2810