2777
2789
چون مغزش طبق عادت میخواد اون دوران کودکی رو براش ایجاد کنه و به نوعی براشون حکم امنیت و داره مثلا ف ...

شما روانشناسی عزیزم؟

من می خوام برم پیش روانشناس ولی نمی تونم بفهمم کی می تونه واقعا روانشناس خوبی باشه و چطور باید پیداش کنم. میشه راهنماییم کنید؟

بعد اینکه هر جلسه حدودا چقدره هزینه اش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما روانشناسی عزیزم؟ من می خوام برم پیش روانشناس ولی نمی تونم بفهمم کی می تونه واقعا روانشناس خوبی ...

عزیزم من دانشجو هستم فقط ❤️ نرخ تعیین شده بین ۲۳۰ تا ۲۸۰ ایناس برای هر ۴۵ دقیقه 

اگه اشتباه نکنم در آینده تحت بیمه هم قرار بگیره

روانشناس خوب پیدا کردن خیلی مهمه چون اگه بد باشه آثار بدی میزاره 

پیشنهادم اینه زیاد روی تبلیغاتی که میشه حساب نکنی 

اگه کسی رو میشناسی که پیش یه روانشناس خوب رفته و تبلیغ نیست برو پیشش 

اگه هم نه برو یه مرکز خوب بگو شانسی یکی رو برات انتخاب کنن 

ولی بازم میگم دقت کن 

اگه دیدی چند جلسه رفتی و حالت بدتر شد فقط بیا بیرون 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

خب اینجا با همه دنیا فرق داره 

همه ی کشور ها اگه دختری نهایت تا ۲۵ سالگی رابطه نداشته باشه میگن یا افسردست یا مشکل جنسی داره و .. ولی ایران دختره میاد میگه ۳۵ سالمه باکره هستم همه میگن آفرین آفرین باحیا

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
عزیزم من دانشجو هستم فقط ❤️ نرخ تعیین شده بین ۲۳۰ تا ۲۸۰ ایناس برای هر ۴۵ دقیقه  اگه اشتباه نک ...

ممنونم عزیزم

چون واقعا به چندجلسه مشاوره نیاز دارم .

پس پیشنهاد شما اینه برم کلینیک.

خیلی ممنونم ازتون.

شما کلینیک دلفی میشناسی؟  

پادکست های دکتر علی بابایی زاد گوش می دادم.

بعد تو پیج اینستاش پیدا کردم. مرکز مشاوره است. فقط نمی دونم چطوره؟

می دونی چون هزینه ها هم بالاست .همش منتظر بودم تولدم بشه با پولای تولدم برم که به بی پولی نخورم. برای همین برام مهمه . پیش یک آدم باوجدان و خوب برم.

مرسی گلم❤️

وقتی دختری هرجا بره بگه نیاز جنسی دارم. برای خودش بد میشه. بد قضاوتش میکنند.  

باز همین  گفتید که.😄

خب میگم لازم نیست کسی بگه . آخه در حالت عادی مثلا هرکی من می بینه فکر میکنه دختر معصومو گوگولی  و فلان که اصلا نمی دونه با ۲۰ و خورده ای سن رابطه جنسی چیه.

ولی گاهی نیاز درونم هیولا میشه

ممنونم عزیزم چون واقعا به چندجلسه مشاوره نیاز دارم . پس پیشنهاد شما اینه برم کلینیک. خیلی ممنونم ...

نمیشناسم عزیزم 

چه شهری هستی؟ 

اگه هزینه ها برات سخته میتونی ماهی یه بار یا اصلا دو ماه یه بار بری 

هر قدر که در توانته 

امیدوارم اوکی بشی ❤️🥲 من خودمم پیش روانشناس میرم و خیلی کمکم میکنه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نمیشناسم عزیزم  چه شهری هستی؟  اگه هزینه ها برات سخته میتونی ماهی یه بار یا اصلا دو ماه ...

ممنون 

تهران 

چون واقعا نیاز دارم

همش این دست و اون دست کردم ولی اشتباه کردم باید از اول می رفتم دنبالش 

ممنون بابت راهنمایی هات گلم❤️

توی سال ۹۲ میومدن شبکه ۴ ، صحبت های روانشناسی می کردن الان صحبت هاشون کردن پادکست 

و واقعا هم فوق العاده است ، روانشناسی و شیوه بیان ایشون 

باز همین  گفتید که.😄 خب میگم لازم نیست کسی بگه . آخه در حالت عادی مثلا هرکی من می بینه فکر می ...

خدا كمك ات كنه عزيزم 

😂😂😂😂

اينجا كه همه فهميدن

اميدوارم به گوش خدا هم رسيده باشه

2810